Libnet.ro
UNICEF

11:30

Schimbare majora la Survivor Romania 2021. Kanal D a facut deja anuntul

Playtech Playtech,
Schimbare majora la Survivor Romania 2021. Kanal D a facut deja anuntul

Schimbare uriasa la Survivor Romania 2021! Fanii show-ului sportiv au parte de un anunt care le da agenda peste cap. Ce se intampla cu cea mai aspra provocare de la noi? Kanal D a facut anuntul oficial. Suviror Romania 2021: Schimbare uriasa in cadrul show-ului sportiv. Anuntul Kanal D Kanal D a anuntat ca ora . continuă pe Playtech

Survivor Romania 2021. S-a format deja primul cuplu? Ce au facut noaptea, printre copaci

Survivor Romania nici nu a inceput bine ca a si surprins fanii show-ului cu un posibil viitor cuplu. Ce se intampla intr-una dintre tabere si care sunt cei doi vinovati ai primei posibile idile din cadrul reality-ului? Ce au facut sportivii in timpul in care trebuiau sa se odihneasca pentru probe? Survivor Romania 2021. Se .

Survivor Romania 2021. Simona Hapciuc, jignita grav dupa debutul la Kanal D. Replica ei e geniala

Simona Hapciuc este una dintre cele mai fierbinti aparitii de la Survivor Romania 2021. insa, pe atat de invidiata pentru formele sale, pe atat de criticata pentru felul in care apare pe retelele de socializare. Faimoasa a fost jignita de un urmaritor, pe Instagram. Replica acesteia nu a intarziat sa apara. Simona Hapciuc, jignita dupa .

Survivor Romania 2021. Jador a spus adevaratul motiv al participarii. Ce cauta in Dominicana, de fapt

Jador este, cu siguranta, unul dintre cei mai indragiti concurenti de la Survivor Romania 2021. in cea mai recenta editie a emisiunii de pe Kanal D, cantaretul a spus adevaratul motiv al participarii la show-ul filmat in Republica Dominicana. La asta nu se astepta nimeni, e clar. Motivul pentru care Jador participa la Survivor Romania .

Survivor Romania 2021. Imaginile cu Simona Hapciuc goala, in pat cu Codin Maticiuc, sunt pe internet

Simona Hapciuc este una dintre cele mai sexy concurente Survivor Romania din acest sezon, faimoasa impresionand cu formele sale. Fosta luptatoare de kickboxing, actualmente actrita si antrenor de fitness, blondina este cunoscuta publicului cu multa vreme inainte de a participa la show-ul de la Kanal D. Aceasta a fost subiectul unor stiri anul precedent, in .

Survivor Romania 2021. Cine e Lucian Barbu, de fapt. Ce drama a tinut ascunsa

Lucian Barbu, profesor de inot si antrenor personal de fitness, este unul dintre cei 12 razboinici ai show-ului Survivor Romania 2021. Barbatul are o poveste impresionanta de viata: Doctorii i-au spus spus mamei ca voi fi o leguma toata viata. Drama lui Lucian Barbu, concurent la Survivor Romania 2021. Razboinicul are o poveste de viata .

Scandal monstru la Survivor Romania 2021. S-au imbrancit si si-au spus cuvinte grele: Nu spui tu nimic de tata

A fost scandal de neimaginat la Survivor Romania intre Georgiana Lupu si Musty Camara. Astfel ca situatia a scapat de sub control intre cei doi razboinici si au fost un pas de a se lua la bataie. Scandal monstru la Survivor Romania 2021 in echipa Razboinicilor, spiritele s-au incins, iar un scandal monstru a izbucnit .

Alexandra Stan, desfiintata la Survivor Romania: Nu poti sa ai pretentii

La inceput de an fanii au parte de un nou sezon Survivor Romania, in fiecare zi la Kanal D. Sezonul doi a adus nume importante din showbiz-ul romanesc in concurs, printre care si pe Alexandra Stan. Alaturi de ceilalti 11 concurenti, Alexandra face parte din echipa Faimosilor, iar lucrurile deja incep sa se tensioneze. Alexandra .

Interviu Daniel Pavel, prezentatorul Survivor Romania

Din 9 ianuarie, de la ora 20. 00, cel de-al doilea sezon Survivor Romania a debutat la Kanal D. Emi.

Ce se intampla cu contractele la energie electrica. Schimbare majora de ultima ora pentru 6 milioane de romani

Se decid schimbari pentru cei peste 6 milioane de consumatori care trebuie sa treaca de pe piata universala de energie electrica pe piata concurentiala, odata cu liberalizarea pietei. Ce se intampla cu contractele la energie electrica in urma scandalul facturilor la energie mai mari cu 25% pentru consumatorii care nu vor avea timp sa aleaga .

Ce se intampla cu taxa auto in Romania 2021. Ministrul mediului a facut anuntul azi

La nivel european exista directive de reducere a nivelului de poluare, mai ales cand vine vorba de autoturisme. Tanczos Barna, ministrul mediului, anunta demararea unor discutii privind introducerea unei noi taxe auto. Noua taxa, mai spune ministrul, are menirea de a ajuta la scaderea nivelului de poluare, la nivel national. Tanczos Barna, ministrul mediului, propune .

ştiri de la Playtech

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2168 seconds )