Libnet.ro
UNICEF

18:30

Schimbari la CFR. Toti oamenii care calatoresc cu trenul trebuie sa afle: ce amenzi se dau

Playtech Playtech,
Schimbari la CFR. Toti oamenii care calatoresc cu trenul trebuie sa afle: ce amenzi se dau

CFR tocmai a facut un anunt important. Daca incalci aceasta regula, te vei trezi instant cu amenda. Toti calatorii trebuie sa ia la cunostinta asta! Schimbare la CFR. Toti oamenii care calatoresc cu trenul trebuie sa stie Echipele de control al CFR au efectuat mai multe razii in trenurile care au trecut prin Capitala pentru . continuă pe Playtech

Se intampla de maine. Toti oamenii de la bloc sunt vizati: amenzi de necrezut

Romanii care locuiesc la bloc trebuie sa fie mai atenti decat pana acum. Noua modificare nu-i avantajeaza deloc pe unii dintre ei. Despre ce este vorba si de ce doar oamenii care nu locuiesc la casa sunt vizati de amenzi uriase? Oamenii care locuiesc la bloc, vizati de amenzi uriase Legea mirosurilor intra in vizorul .

Gabriela Firea, anuntul asteptat de toti romanii care vor sa plece in strainatate. Unde pot efectua gratuit testul pentru COVID-19 si cum se pot inscrie

Gabriela Firea a vorbit in cursul zilei de astazi despre testarea gratuita pentru COVID-19, in conditiile in care romanii doresc sa plece in strainatate. Primaria Capitalei a pus la dispozitie 12 clinici de stat sau private unde cetatenii pot efectua testele cerute la granita mai multor tari. Unde te poti inscrie pentru a beneficia de .

Atentie, romani! Toti cei care au card bancar trebuie sa stie urgent asta. Se intampla si in Romania

2020 a fost, cu siguranta, un an atipic. Acum vedem si ce inseamna asta pentru sistemul bancar, dar si pentru pietele mari, in general. O analiza Banca Transilvania ar trebui sa ofere si.

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2039 seconds )