Libnet.ro
UNICEF

01:05

Schimbari majore la ANAF! Ce se va intampla la descinderi. Anunt important pentru romani

Playtech Playtech,
Schimbari majore la ANAF! Ce se va intampla la descinderi. Anunt important pentru romani

Se anunta o reforma la ANAF, iar inspectorii antirauda vor fi inarmati pana in dinti. Se vor face disponibilizari, iar inspectorii antifrauda vor primi pistoale, electrosocuri si spray paralizant pentru descinderile la care participa. Schimbari majore la ANAF! Ce se va intampla la descinderi Florin Citu merge inainte cu reforma ANAF. Proiectul de modernizare a . continuă pe Playtech

SCHIMBARI majore la ANTENA 1! Andreea Berecleanu, iNLOCUITA! NU o sa vina sa credeti cine va prezenta OBSERVATORUL

Schimbari majore la Antena 1! Andreea Berecleanu ar urma sa fie inlocuita de la pupitrul Observatorului. in locul ei ar veni chiar Sandra Stoicescu. Unul dintre motivele acestei schimbari ar fi ca Andreea.

SCHIMBARI majore la ANTENA 1! Andreea Berecleanu, iNLOCUITA! NU o sa va vina sa credeti cine va prezenta OBSERVATORUL

Schimbari majore la Antena 1! Andreea Berecleanu ar urma sa fie inlocuita de la pupitrul Observatorului. in locul ei ar veni chiar Sandra Stoicescu. Unul dintre motivele acestei schimbari ar fi ca Andreea.

Anuntul facut de Politia Romana, la luni bune de la disparitia Alexandrei Macesanu si Luizei Melencu. Cazul Caracal a provocat schimbari majore

Liviu Vasilescu ocupa de acum titulatura de sef al Politiei Romane. Acesta este fost sef al Directiei de Operatiuni Speciale si s-a luptat pentru postul actual cu Bogdan Despescu, cel care a mai fost in fruntea institutiei. Anuntul facut de Politia Romana, la luni bune de la disparitia Alexandrei Macesanu si Luizei Melencu Seful Politiei .

Alocatii 2020. Ce schimbari majore le pregateste ministrul Muncii romanilor

Premierul Ludovic Orban a declarat, luni, ca nu a fost luata o decizie de catre liberali cu privire la alocatiile pentru copii, insa a fost analizata varianta ca acestea sa fie acordate sub forma unorvouchere, care sa fie utilizate numai in interesul copiilor. Liderul PNLa adaugat ca si in alte tari exista un astfel de model.

Anunt important! Ce risca romanii, care au cont bancar, daca nu isi actualizeaza datele personale la banca

Stim ca, de cele mai multe ori, actualizarea datelor personale poate parea un proces mai mult birocratic. Totusi, conform cerintelor legale privind cunoasterea clientelei acest proces este obligatoriu. Pentru a beneficia in continuare de toate serviciile, marea majoritate a bancilor din Romania au trimis clientilor, pe mail, o instiintare pentru a-si actualiza datele. Exista si .

Anunt important! Ce le pregatesc membrii PNL romanilor, in cazul in care vor castiga alegerile anticipate

In aceste zile, odata cu votul negativ an Senatul Romaniei pe OUG alegeri anticipate, apar tot mai multe tensiuni si declaratii ale oficialilor, care-mai-de-care, mai alarmante si, unele, chiar scoase din context. Anunt important Zilele trecute Vicepremierul Raluca Turcan a afirmat ca apar tot mai multe informatii potrivit carora votul pentru investirea Guvernului, in plenul .

Andra, anunt neasteptat pentru fani: Pentru cei care au iubit, dar au fost dezamagiti. Vestea i-a luat pe toti prin surprindere

Andra, una dintre cele mai iubite artiste din Romania, a facut un anunt neasteptat pentru fani. Vedeta a postat un mesaj emotionant pe Instagram, cu privire la noua sa piesa, Vina mea. Vestea i-a luat pe toti prin surprindere. Andra, anunt neasteptat pentru fani Avand talent cu carul, Andrei i-au fost cerute colaborari de la .

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2089 seconds )