Libnet.ro
UNICEF

22:45

Simona Halep, reactie dupa ce s-a calificat la Turneul Campioanelor de la Shenzhen. Ce anunt a facut

Playtech Playtech,
Simona Halep, reactie dupa ce s-a calificat la Turneul Campioanelor de la Shenzhen. Ce anunt a facut

Simona Halep a fost eliminata in turul 2 la Beijing, dar victoria din primul act al competitiei i-a adus calificarea la turneul Campioanelor si a urcat-o pe locul 5 in clasamentul WTA. Campioana de la Wimbledon este a treia jucatoare de tenis care s-a calificat la Shenzhen. Simona Halep s-a calificat la Turneul Campioanelor Doar . continuă pe Playtech

Oficial, Simona Halep s-a calificat la Turneul Campioanelor

Simona Halep s-a calificat, matematic, pentru al saselea an consecutiv la Turneul Campioanelor, competitie care din acest an se va disputa la Shenzen in China.

Simona Halep si Bianca Andreescu s-au calificat la Turneul Campioanelor

Romanca Simona Halep s-a calificat pentru a sasea oara consecutiv la Turneul Campioanelor, care reuneste cele mai bune opt jucatoare de tenis ale anului, in timp ce sportiva canadiana de origine romana Bianca An.

Chiar si invinsa, a castigat o suma fabuloasa! Cati bani a luat Simona Halep dupa turneul de la Beijing

Simona Halep a fost invinsa in turul 2 la Beijing si a fost eliminata din turneu, dar a primit doar vesti bune. A urcat o pozitie in clasamentul WTA, s-a calificat la Turneul Campioanelor si va beneficia de un bonus important, in functie de locul pe care termina anul 2019. Simona Halep s-a umplut de .

Clasamentul WTA: Simona Halep a urcat pe 5, dupa ce a devansat-o pe Bianca Andreescu

Simona Halep a urcat o pozitie in clasamentul WTA, ea aflandu-se acum pe locul 5 cu 4907 puncte acumulate). Simona a depasit-o pe Bianca Andreescu 4835 puncte). Lider se mentine Ashleigh Barty, australianca fiind urmata de Karolina Pliskova si Elina Svitolina.

Simona Halep, calificata pentru a sasea oara consecutiv la Turneul Campioanelor

Simona Halep 6 WTA) s-a calificat pentru a sasea oara consecutiv la Turneul Campioanelor. Cu 4. 907 puncte acumulate, romanca este a treia jucatoare care obtine biletele pentru competitia de la Shenzhen, dupa Ashleigh Barty Australia) si Karolina Pliskova Cehia).

Simona Halep, a sasea calificare consecutiva la Turneul Campioanelor

Romanca Simona Halep s-a calificat pentru a sasea oara consecutiv la Turneul Campioanelor, care reun.

Simona Halep a bifat o noua realizare exceptionala. Ce performanta a reusit jucatoarea de 28 de ani

Cea mai buna jucatoare de tenis a Romaniei, locul 6 WTA, a obtinut pentru a sasea oara consecutiv calificarea la finala sezonului, Turneul Campioanelor.

Simona Halep, surpriza! Pe ce loc este romanca, dupa eliminarea de la Beijing. A depasit-o pe Bianca Andreescu

Simona Halep a fost eliminata in turul 2 la Beijing, dupa 2-6, 3-6 cu rusoaica Ekaterina Alexandrova, dar a urcat o pozitie in clasamentul WTA si a depasit-o pe Bianca Andreescu. Campioana de la Wimbledon se afla pe locul 5 in ierarhia feminina, cu 4. 907 puncte. Constanteanca a obtinut calificarea la Turneul Campioanelor, unde isi .

WTA Beijing: Bianca Andreescu s-a calificat in premiera la Turneul Campioanelor, dupa victoria cu Aliaksandra Sasnovich

Bianca Andreescu 6 WTA), favorita numarul 5, a debutat cu o victorie in trei seturi la turneul Premier Mandatory de la Beijing. Jucatoarea canadiana de origine romana a invins-o pe Aliaksandra Sasnovich 60 WTA), scor 6-2, 2-6, 6-1, asigurandu-si astfel si prezenta in premiera la Turneul Campioanelor.

Simona Halep, un car de nervi pe terenul de tenis

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul sase mondial, s-a calificat, duminica, in runda a doua a turneului WTA de la Beijing, dotat cu premii totale de 8. 274 dolari, dupa ce a intrecut-o pe suedeza.

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2127 seconds )