Libnet.ro
UNICEF

01:05

Vestea zilei de la Banca Transilvania: toti romanii sunt vizati si nu tine prea mult

Playtech Playtech,
Vestea zilei de la Banca Transilvania: toti romanii sunt vizati si nu tine prea mult

Banca Transilvania a venit cu un super anunt chiar la inceput de saptamana. Cea mai mare banca din Romania vrea sa-si atraga acum si mai multi clienti. Promisiunile sunt pe masura. Pe. continuă pe Playtech

Digi |RCS-RDS tocmai a facut anuntul si toti romanii sunt vizati: asa ceva nu se intampla prea des

Digi |RCS-RDS a pregatit o campanie speciala pentru aceasta toamna. Compania promite preturi foarte bune si acum a oferit primele indicii despre ce pregateste pentru toti romanii.

Bauturile daunatoare care fac praf sanatatea. Din pacate, toti romanii le consuma

Cei mai multi dintre noi stiu ca, in dieta noastra, sunt anumite bauturi daunatoare, insa continuam sa le consumam fara a ne gandi cat de mult ne afecteaza sanatatea. Medicii trag, insa, un semnal de alarma si recomanda sa le eliminam complet. Acestea sunt bauturile care distrug sanatatea Din ce in ce mai multi medici .

Ierburile care ne fac bine, dar le calcam la picioare. Toti romanii fac aceasta greseala majora

Calcam in picioare ierburi care ne fac bine, daca am sti cum sa le folosim. Unul dintre cei mai importanti specialisti in domeniu din tara atrage atentia romanilor care fac aceasta greseala majora. Ce plante, considerate de multi ca fiind buruieni, sunt, de fapt, miraculoase pentru sanatatea noastra? Greseala majora facuta de romani. Ce buruieni .

Cafeaua din comert care te imbolnaveste cu bacterii si mucegaiuri. Toti romanii o consuma zilnic

Ieftina, usor de gasit, la orice colt de strada, statie de metrou sau cladire de birouri, cafeaua de la aparatele automate poate fi mai periculoasa pentru sanatatea consumatorului decat ne-am imagina. Din nefericire, specialistii trag un semnal de alarma ingrijorator: acest tip de cafea ne poate imbolnavi! Toti romanii o consuma zilnic, chiar si acasa! .

Vesti crunte pentru economia Romaniei, la final de 2020. Toti romanii trebuie sa afle: Vine un soc recesionist

Din cauza pandemiei de coronavirus, Romania a inregistrat o scadere economica evidenta. in al doilea trimestru a acestui an, considerat de analisti cel mai negru pentru economie, Profitul Intern Brut a Romaniei a fost cu 10,5% mai mic fata de aceeasi perioada a anului precedent. Vesti proaste pentru economia Romaniei Multi romani si-au pierdut locurile .

Condimentul minune pentru sanatate. Toti romanii il au in bucatarie, dar nu stiau cat de benefic este

Despre scortisoara se stie faptul ca nu este doar un condiment de baza in bucatarie, dar si un remediu natural. Scortisoara stimuleaza memoria, incetineste caderea parului si ne ajuta sa slabim. Condimentul minune pentru sanatate in Evul Mediu, acest condiment era folosit pentru tratatrea spasmelor musculare, varsaturilor si infectiilor. Mai mult decat atat, studiile indica .

Alimentele perfecte care nu ingrasa deloc. Toti romanii ar trebui sa le consume

Se stie ca toate alimentele au un continut caloric, adica au valoare energetica. Chiar si asa, exista alimente cu un continut scazut de calorii, cel mai adesea de pana la 30 kcal la 100 de grame. Alimentele perfecte care nu ingrasa deloc Se spune ca acestea sun calorii negative, intrucat organismul consuma mai multa energie .

Condimentul din bucatarie care iti provoaca foame, tot timpul. Greseala majora pe care toti romanii o fac

Un anumit condiment cu care cei mai multi exagereaza in preparate nu ti aduce deloc beneficii. Ce greseala majora fac gospodinele de dragul placerilor si obiceiurilor celor dragi? Acestea prepara mancarurile la comanda membrilor familiei, dar trebuie sa foloseasca diferit un ingredient. Ingredientul din bucatarie care iti provoaca mereu foame. Gospodinele trebuie sa renunte la .

Nu se va mai parca pe trotuar! Anuntul zilei care socheaza toti bucurestenii

Ciprian Ciucu spune ca trotuarul este pentru pietoni si ca nu se va mai parca pe trotuar. Daca va fi ales primar el va desfiinta parcarile de trotuar. Nu se va mai parca pe trotuar Daca va fi ales primar, candidatul dreptei la Primaria Sectorului 6, Ciprian Ciucu va desfiinta parcarile pe trotuar date de .

Tot ce trebuie sa stii despre Noua Casa: ce dobanzi percep BRD, Raiffeisen, Banca Transilvania sau CEC Bank

Programul guvernamental Noua Casa e cel la care apeleaza multi romani aflati in cautarea unei locuinte. Anul acesta, au aparut ceva schimbari, iar banci ca BRD, Raiffeisen, Banca.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2367 seconds )