Libnet.ro
UNICEF

07:00

Zapada dispare din Romania. Meteorologii ANM au facut un anunt alarmant

Playtech Playtech,
Zapada dispare din Romania. Meteorologii ANM au facut un anunt alarmant

Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie aduc avetizari alarmante! Schimbarile care se vor produce acum in timpul celor patru sezoane vor fi extrem de discrepante fata de normalul perioadelor specificate. Meteorologii sustin ca zapada va disparea din Romania, iar verile vor fi cumplit de calduroase. Anuntul alarmant al meteorologilor ANM Specialistii sustin ca ne . continuă pe Playtech

ALERTA METEO! Ne asteapta cel mai CALD AN din TOATE TIMPURILE! ANM a facut anuntul

In aceasta primavara, mercurul din termometre ne va indica temperaturi ridicate pentru aceasta perioada. Previziunile pe termen mediu si lung ii alarmeaza pe meteorologi potrivit Stiripesurse. ro.

Ce dimensiuni va avea cel mai lung tunel din Romania: costurile ajung la 1,28 miliarde de lei

Cel mai lung tunel din Romania, cu o lungime de aproape trei kilometri, ce urmeaza a fi facut pe traseul din Salaj al Autostrazii Transilvania, are o valoare estimata de peste un miliard de lei, realizarea lui urmand a fi scoasa la licitatie cel mai.

Prima fabrica ROCKWOOL din Romania, deschisa la Ploiesti

Blue Projects a deschis prima fabrica ROCKWOOL din Romania, o investitie de 50 de milioane de euro, situata pe un teren de 30 ha in Parcul Industrial Ploiesti Vest, in Aricestii Rahtivani, judetul Prahova. Fabrica are o suprafata de 13. 000 mp si o capacitate de productie de aproximativ 45. 000 tone pe an, fiind cea mai mare instalatie de acest gen din Romania, arata un comunicat remis Redactiei noastre.

Harta localitatilor din Romania care nu au niciun medic de familie

Raport alarmant in Romania. Se pare ca 328 de localitati din Romania nu au niciun medic de familie. Necesarul calculat in functie de populatia din aceste localitati este de 376 de medici de familie. Populatia totala a acestor comune este de 559. 611 locuitori adica 2,52% din populatia Romaniei.

Ea este tanara care si-a dorit sa fie prima femeie preot din Romania. Cu ce se ocupa in prezent FOTO

O femeie, acum in varsta de 38 de ani, si-a dorit sa devina primul preot de sex feminin din Romania. Cu toate acestea, canoanele ortodoxe nu pot accepta asa ceva. Cu ce se ocupa femeia in prezent. Ea este tanara care si-a dorit sa fie prima femeie preot din Romania Ana Maria este medic chirurg .

Cum arata vila barbatului cu cea mai mare pensie din Romania. Gheorghe Balasoiu a investit aici toti banii

Gheorghe Balasoiu a investit toti banii intr-o vila impunatoare. Barbatul are cea mai mare pensie din Romania si isi permite sa se laude. Cum arata vila fostului procuror? Cum arata vila barbatului cu cea mai mare pensie din Romania Gheorghe Balasoiu, fost sef de penitenciar si procuror, este pe primul loc in clasamentul pensiilor din .

Noua universitati din Romania, in topul Times Higher Education ASE-ul in trend crescator

Noua universitati din Romania au intrat in topul Times Higher Education Emerging Economies, pe locurile 200+. Primele locuri ale topului sunt ocupate de universitatile din China. Prima universitate clasata in top este Universitatea Babes-Bolyai din Cluj-Napoca, pe segmentul 251-300, urmata de Academia de Studii Economice care se claseaza in segmentul l 251-300.

A murit unul dintre cei mai renumiti medici din Romania

Unul dintre cei mai renumiti medici din Romania, Vitalie Neaga, specialist in Anestezie si Terapie Intensiva si in Boli infectioase, a murit la varsta de 48 de ani. Acesta a fost gasit mort in casa, intins.

Deseuri periculoase in fabricile de ciment din Romania: Ministrul Mediului anunta controale

Ministrul interimar al Mediului anunta controale la fabricile de ciment din tara, dupa ce o ancheta RISE Project a dezvaluit ca deseuri importate ilegal din vestul Europei sunt trimise la fabricile de ciment din Romania, pentru a fi arse.

Ministrul cipriot de interne, despre Miresele din Romania: Stop falsilor studenti si casatoriilor fictive cu scopul obtinerii de azil in Europa

In topul listei de prioritati ale Ministerului de Interne din Cipru se afla combaterea fluxurilor migratorii, iar ministrul Nikos Nouris se arata decis sa ia masuri pentru combaterea cazurilor solicitantilor de azil a caror viata nu este in pericol si, prin urmare, sunt caracterizati drept migranti economici. Avem deja sesizari serioase de la guverne europene, in special din Romania, o tara din care, se pare, provin miresele care se casatoresc in principal cu cetateni din Asia, mai spune Nouris.

ştiri de la Playtech

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2227 seconds )