Libnet.ro
UNICEF

06:30

SRI, avertisment pentru romani in plina pandemie de COVID-19: Un virus informatic preia accesul la datele din aplicatiile bancare si poate extrage informatii despre aplicatiile de mesagerie si posta electronica (VIDEO)

B1 B1,
SRI, avertisment pentru romani in plina pandemie de COVID-19: Un virus informatic preia accesul la datele din aplicatiile bancare si poate extrage informatii despre aplicatiile de mesagerie si posta electronica (VIDEO)

Infractorii cibernetici profita din plin de pandemia de coronavirus. Servicul Roman de Informatii SRI) avertizeaza ca hackerii au gasit o noua metoda de a obtine acces la conturile si corespondenta. continuă pe B1

Veste proasta pentru romani. Cat timp ne va afecta, de fapt, noul virus

Infectia cu coronavirus va afecta populatia Romaniei in urmatorii doi ani. Astfel ca, dupa pandemie, vor urma epidemii sezoniere, insa care nu vor avea aceeasi amploare ca pana acum, a precizat Nelu Tataru, la Antena 3. Veste proasta pentru romani. Cat timp ne va afecta, de fapt, noul virus Dupa experienta pandemiei de gripa porcina .

in plina pandemie de coronavirus, a aparut un nou miliardar

Un nou miliardar a aparut, in plina pandemie de coronavirus.

Anuntul facut de Violeta Alexandru. Ce mesaj are Ministrul Muncii pentru romani, dupa Paste

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, vine cu informatii de ultim moment cu privire la banii de la stat pentru somajul tehnic, de care va beneficia aproximativ un milion de romani, in luna aprilie. Iata ce trebuie sa stim. Anuntul facut de Violeta Alexandru Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a anuntat ca astazi vor fi procesate ultimele plati .

Ce se intampla cu declaratia pe propria raspundere, din 15 mai. Nelu Tataru, anunt pentru romani

S-a aflat ce se intampla cu declaratia pe propria raspundere, din 15 mai, de cand se relaxeaza restrictiile de lupta impotriva infectiei cu coronavirus. Anuntul a fost facut deMinistrul Sanatatii, Nelu Tataru. Ce se intampla cu declaratia pe propria raspundere, din 15 mai Perspectiva ridicarii primelor restrictii este data de 15 mai. Dar exista niste .

Ministerul Sanatatii a declansat deja achizitia de vaccin. Tataru: in plina pandemie, realizam cat de important este sa existe vaccinuri

Pentru sezonul 2020-2021, Ministerul Sanatatii intentioneaza sa achizitioneze 3 000 000 de doze de vaccin gripal pentru campania de vaccinare gratuita a persoanelor cu risc ridicat de imbolnavire, a anuntat Ministeril Sanatatii. in acest context, Ministerul Sanatatii a achizitionat deja dozele necesare pentru vaccinarea antigripala a copiilor cu varste intre 6 luni si 5 ani.

ştiri din High-tech

ştiri de la B1

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2129 seconds )