Libnet.ro
UNICEF

19:46

Apple One vine cu toate la pachet: cati bani castigi daca te abonezi la serviciul all-in-one

Playtech Playtech,
Apple One vine cu toate la pachet: cati bani castigi daca te abonezi la serviciul all-in-one

Existau speculatii de cateva saptamani pe marginea acestui subiect, iar acum au fost confirmate de Apple. Compania americana a lansat abonamentul Apple One, cu acces la toate serviciile pe care. continuă pe Playtech

Marele premiu la Loto 649 a fost castigat. Cati bani a luat si unde a fost jucat biletul

Marele premiu la Loto 649 a ajuns la cel mai norocos roman! Cu cati bani a plecat acasa si unde a fost jucat biletul care a schimbat viata unui om? Cu doar 20,5 lei, un barbat a pus mana pe o suma extrem de frumoasa. Cine a castigat marele premiu Loto 649? S-a castigat marele .

Scandal in divortul anului. Pentru cati bani se lupta Alin Oprea si sotia sa. Reactia categorica

Divortul anului e departe de a se finaliza! Alin Oprea si sotia sa mai au inca multe de impartit, iar promordial se pare ca au ramas banii. Cei doi au renuntat la ideea de a se mai intelege, asa ca acum comunica doar cu ajutorul avocatilor care-i reprezinta. Partaj Alin si Larisa Oprea: Pentru cati .

Cati bani a castigat Simona Halep pentru calificarea in turul 3 la WTA Roma. Premiile au scazut dramatic din cauza pandemiei

Simona Halep s-a calificat in turul 3 la WTA Roma, dupa ce a invins-o pe Jasmine Paolini, scor 6-3, 6-4. Este un succes firesc obtinut de Halep, in fata jucatoarei de pe locul 99 in clasamentul WTA. Calificarea intre ultimele 16 la turneul de categorie Premier 5 din Italia este recompensata cu un cec in .

Pensii 2020. Legea a fost modificata: toti pensionarii trebuie sa afle. Cati bani primesc in plus

A fost anuntata o noua schimbare importanta pentru pensionarii din Romania. Legea Pensiilor 2020 a fost modificata. Iata ce trebuie sa stie varstnicii! Pensii 2020. O noua modificare a fost adusa legii Pensiilor Daca esti pe punctul de a iesi la pensie, atunci trebuie sa afli despre noua schimbare adusa legii Pensiilor 2020. Conform autoritatilor, .

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2262 seconds )