Libnet.ro
UNICEF

15:15

Apple saboteaza posesorii de Mac care vor sa-si instaleze Windows: ce se intampla dupa tranzitia la ARM

Playtech Playtech,
Apple saboteaza posesorii de Mac care vor sa-si instaleze Windows: ce se intampla dupa tranzitia la ARM

Pana la finele acestui an, Apple va incepe sa ofere MacBook-uri cu procesoare create in-house, pe arhitectura ARM. Acestea vor fi similare cu cele din iPad sau iPhone, dar vor veni cu niste. continuă pe Playtech

Noutati pentru romanii care vor sa plece in Grecia, dupa ce au fost inchise punctele de trecere a frontierei cu Bulgaria. Cozi kilometrice la singura intrare terestra Turistii testati vor sta o zi in carantina

Turistii romani care vor sa se deplaseze in Grecia in aceasta perioada pot intra doar printr-un singur punct de trecere a frontierei deschis oficial, anume Promachonas Grecia) Kulata Bulgaria). Cu toate.

Cadoul pe care vor sa si-l faca parlamentarii: Un teren gratuit de aproape 5.000 de metri patrati unde sa joace tenis Inclusiv utilitatile sa fie platite din bani publici

Clubul Parlamentarilor Romani Ion Ratiu ar urma sa primeasca in folosinta gratuita un teren de aproape 5. 000 de metri patrati in centrul Bucurestiului, pe care parlamentarii sa il poata folosi ca sa joace tenis. Proiectul de lege prin care acest teren sa intre in folosinta gratuita a parlamentarilor a fost initiat de 15 parlamentari de la toate partidele si prevede ca inclusiv utilitatile sa fie platite din bani publici.

Vesti bune pentru romanii care vor sa-si petreaca vacanta in Grecia. Cozile au disparut miraculos

Dupa doua zile de cozi infernale si ore intregi de asteptare, in care vama Kulata a devenit un test al rezistentei pentru romani, autoritatile elene si cele bulgare au reusit sa decongestioneze traficul.

Trucul unui nutritionist britanic pentru cei care vor sa slabeasca rapid. Mancati asta cand va e pofta de dulce

Sunt cateva alimente care dau senzatia de satietate si accelereaza metabolismul. Leanne Ward, nutritionista sportivilor britanici, sustine ca aceste alimente i-au ajutat clientii sa scape rapid de kilogramele in plus.

Posibila finantare europeana pentru companiile care vor sa opereze in sate

Antreprenorii romani vor putea deschide firme sociale la sate printr-o noua linie de finantare, in valoare totala de 30 de milioane de euro, care ar urma sa se deschida din fonduri europene, conform unui document intern de la Ministerul Fondurilor Europene, obtinut de StartupCafe. ro.

ştiri de la Playtech

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2187 seconds )