Libnet.ro
UNICEF

13:45

Cati bani se castiga din muzica pe Spotify, Apple Music sau YouTube

Playtech Playtech,
Cati bani se castiga din muzica pe Spotify, Apple Music sau YouTube

In urma cu un deceniu, industria muzicala se indrepta spre iesirea completa din peisaj. Efectele perturbatoare ale partajarii de fisiere peer-to-peer au redus la jumatate veniturile din. continuă pe Playtech

Cati bani castiga Printul Harry si Meghan Markle pentru o aparitie in public. Sumele sunt colosale daca si vorbesc

Sume colosale oferite fostilor membri ai Casei Regale din Marea Britanie! S-a aflat cati bani castiga Printul Harry si Meghan Markle pentru o aparitie in public. Oamenii din intreaga lume sunt socati. Cati bani castiga Printul Harry si Meghan Markle pentru o aparitie Dupa ce presa de monden a aflat despre relatia dintre Printul Harry .

DigiSport: Cati bani a primit Simona Halep dupa victoria de la Roma si ce suma a strans romanca in toata cariera ei

Turneul de la Roma este al treilea consecutiv castigat de Simona, dupa cele de la Dubai si Praga iar in urma victoriei din Italia, Simona Halep a incasat o suma importanta de bani.

Cati bani a castigat Simona Halep la turneul de la Roma

Simona Halep a castigat turneul de la Roma dupa ce adversara din finala, Karolina Pliskova, a abandonat. Astfel, romanca si-a adaugat in vitrina un nou trofeu, dar va fi recompensatasi cu o suma.

Sansele Simonei Halep de a castiga din nou Roland Garros-ul. Ce spun cotele de la casele de pariuri + Marile absente de la turneul de Grand Slam

Roland Garros, una dintre cele mai urmarile competitii sportive din lume, se desfasoara in perioada 21 septembrie - 11 octombrie. Calificarile au inceput de ieri, iar la proba de feminin, simplu, Simona Halep.

Romania in scandalul FinCEN Files. Bancile implicate in tranzactiile cu bani obtinuti din crima organizata

Una dintre cele mai mari scurgeri de informatii din ultimii ani arata cum unele dintre cele mai mari banci ale lumii au permis criminalitatii sa mute bani negri, circa doua trilioane de dolari, de la o tara la.

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1944 seconds )