Libnet.ro
UNICEF

14:30

Cea mai noua versiune de Windows 10, lansata oficial: ce trebuie sa stii despre actualizare

Playtech Playtech,
Cea mai noua versiune de Windows 10, lansata oficial: ce trebuie sa stii despre actualizare

Microsoft continua sa lanseze actualizari majore pentru Windows 10 de doua ori pe an si tocmai a inceput distributia noului update. Acesta este intitulat simplu November 2019. La fel ca Apple. continuă pe Playtech

Dacia lanseaza noua versiune Logan Stepway de la 10.250 de euro

Dacia a anuntat noul model Logan Stepwy sunt disponibile de astazi, iar pretul porneste de la 10. 250 de euro cu TVA inclus. Autotuturismul este disponibil in exclusivitate prin intermediul platformei de vanzari online.

Cea mai apropiata ruda a urangutanului, o maimuta uriasa care a disparut acum 300.000 de ani, descoperita. Aceasta a trait in China

Fosila dintelui unei maimute uriase misterioase disparute acum circa 300. 000 de ani scoate la lumina secrete ale evolutiei unei specii care ar putea fi cea mai apropiata ruda a urangutanului de azi. Este pentru prima data cand a putut fi extras material genetic vechi de circa 2 milioane de ani dintr-o fosila dintr-o regiune subtropicala. Din asemenea regiuni provin si cele mai vechi fosile umane.

Anunt de ultima ora de la meteorologi! Va fi cea mai grea iarna din ultimii ani. Vremea se dezlantuie in Romania

Romania va fi lovita de cea mai grea iarna din ultimii 30 de ani. Vremea se dezlantuie. Anuntul de ultima ora al meteorologilor. Anunt de ultima ora de la meteorologi! Va fi a saptea cea mai grea iarna din ultimii 30 de ani Conform meteorologilor de la accuweather. com, iarna isi face loc cu coatele in .

Cea mai bogata actrita din Romania, in aventura Asia Express. Ce nu stiai pana acum despre Maria Buza

Multi romani o iubesc datorita felului sau de a fi: expansiv, energic, amuzant si special. Cu toate astea, fanii nu stiu faptul ca ea este una dintre cele mai bine platite actrite din Romania. Maria Buza, cea mai bogata actrita din Romania Maria Buza canta, danseaza, joaca teatru, iar acum a acceptat si provocarea de .

Cluj Blues Fest 2019: cea mai tanara trupa de blues din Transilvania, Green Onions, va deschide editia a 5-a!

A mai ramas o singura zi pana ne vom reintalni cu blues-ul de cea mai buna calitate la Cluj-Napoca. Editia cu numarul cinci a Cluj Blues Fest va avea loc vineri seara, 15 noiembrie, la Cinematograful Florin Piersic. Artistii care vor concerta la aceasta editie a festivalului Cluj Blues Fest vin din Serbia, Marea Britanie si Romania.

Vertiv premiat pentru Cea mai Eficienta Solutie Energetica

Vertiv a obtinut premiul pentru Cea mai Eficienta Solutie Energetica in cadrul Workshopului Global pentru Energie si Schimbari Climatice, conform unui comunicat remis Redactiei noastre.

News alert! Iohannis a vorbit despre cea mai mare realizare in mandatul sau

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat miercuri ca cea mai mare realizare a mandatului sau a fost inl.

Klaus Iohannis: Alegerile anticipate, cea mai buna rezolvare a impasului politic din Romania (VIDEO)

Alegerile anticipate raman cea mai buna varianta pentru a rezolva impasul politic in care se afla Romania, a declarat presedintele Klaus Iohannis, in cadrul unei conferinte de presa, de miercuri. intrebat.

Reteaua Regina Maria a inaugurat cea mai mare policlinica privata de pediatrie din Bucuresti

Reteaua de sanatate Regina Maria a inaugurat miercuri policlinica privata de pediatrie The Light, cea mai mare de acest tip, din Bucuresti. Centrul medical, cu sediul in cladirea de birouri The Light ONE cuprinde sI clinica Kinetic Sport and Medicine, conform unui comunicat remis Redactiei noastre.

FOTO VIDEO Venetia devastata de a doua cea mai mare maree din istorie Bazilica Sfantul Marcu, zeci de apartamente si barci distruse Doua persoane au murit

Primarul Venetiei a catalogat, miercuri, orasul drept zona de dezastru, dupa ce a doua cea mai mare maree din istorie a maturat intregul oras declarat patrimoniu al umanitatii in 1979, inundand Bazilica Sfantul Marcu si scufundand stradutele, relateaza Reuters.

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2158 seconds )