Libnet.ro
UNICEF

07:46

Cel mai nou cuplu celebru din Romania: milionarul de 22 de ani si vloggerita cu un succes nebun pe Instagram

Playtech Playtech,
Cel mai nou cuplu celebru din Romania: milionarul de 22 de ani si vloggerita cu un succes nebun pe Instagram

Cel mai nou cuplu din Romania este compus dintr-un milionar si o vloggerita celebra pe Instagram. Unul dintre cei mai tineri milionari din Silicon Valley s-a indragostit lulea de prima vloggerita din Romania, care a atras un milion de urmaritori pe pagina personala de Instagram. Un tanar milionar, apropiat de-al sefului Facebook si Apple, se . continuă pe Playtech

Un nou cuplu celebru din showbizul romanesc s-a despartit. Mesajul dur al vedetei TV

Ramona de la Neatza cu Razvan si Dani si Cuza de la Noaptea Tarziu s-au despartiat iar, astfel ca numarul certurilor si al impacarilor dintre ei a fost intrecut doar de cuplul Bianca Dragusanu si Alex Bodi. Un nou cuplu celebru din showbizul romanesc s-a despartit insa dupa cea mai recenta despartire a lor, Ramona .

Lidia Buble, acasa la un cantaret celebru din Romania! E mult mai bogat ca Razvan Simion

In studioul de inregistrari se nasc cele mai trainice prietenii. Fie ca sunt intre doua femei sau doi barbati, ori intre o femeie si un barbat. Este si cazul Lidiei Buble si a lui Costi Ionita. Cei doi au fost surprinsi luand masa de pranz impreuna. Dar surpriza a fost la plecaresau la destinatie, caci, .

Cel mai nou decacorn european este platforma online Klarna

Platforma online Klarna, prin care utilizatorii pot cumpara in rate diverse produse de la magazinele inregistrate, a primit, marti, o investitie de 650 de milioane de dolari, in urma careia fintech-ul suedez a fost evaluat la 10,65 miliarde de dolari, devenind cel mai nou decacorn european, adica un startup care ajunge la o valoare de cel putin 10 miliarde de euro fara sa fie listat la bursa.

Astra Film Festival 2020 si-a ales castigatorii editiei Open Air Cel mai bun film - JosefinFlorin (Ellen Fiske, Joanna Karlberg, Suedia)

Premiul pentru Cel mai bun film, sectiunea Competitie Romania, al Astra Film Festival a revenit productiei JosefinFlorin Ellen Fiske, Joanna Karlberg Suedia, 2019). La aceeasi categorie, Juriul a acordat si o Mentiune speciala filmului Asteptati raspunsul operatorului Pavel Cuzuioc, Austria, 2020).

DR. LEAHU: Cel mai mare centru de stomatologie din zona Moldovei se deschide astazi la Iasi

Clinicile Dentare Dr. Leahu deschid, la Iasi, cel mai mare centru de excelenta din regiunea Moldovei. Clinica isi porneste activitatea cu standardul complet de servicii dezvoltat de retea, bazat pe toate specializarile, imagistica si chirurgie ambulatorie, potrivit comunicatului de presa remis redactiei.

Orasul din Romania care are cele mai scumpe apartamente. A intrecut pana si Bucurestiul

Capitala nu mai este in fruntea listei celor mai scumpe piete imobiliare din Romania nici in pandemie. Ce alt oras i-a luat locul pe podium si cat sunt chiriile in judetul in cauza? Romanii sunt deja obisnuiti cu preturile extrem de piperate. Ce oras a devansat Capitala la preturile chiriilor? Chiriile sfideaza criza! Pandemia ne-a .

Cea mai scumpa despartire din Romania. A primit zeci de milioane de euro

Despartire de lux, ar spune unii romani. Zeci de milioane de euro au intrat in buzunarele unei jumatati de cuplu dupa ce doi fosti soti au decis sa-si spuna adio. De ce au ales sa mearga pe drumuri separate si despre cine este vorba? Cel mai scump divort din Romania Camelia si Dan Sucu adus .

Veste imensa pentru soferi. Cea mai ieftina benzina din Romania

Incepand cu marti 15 septembrie, soferii din Romania pot cumpara benzina si motorina cu un adaos comercial de doar 0,1%. Unde se poate gasi cel mai ieftin combustibil din Romania. Soferii primesc o veste buna. Cel mai ieftin combustibil din Romania Mihai Anastasescu, un om de afaceri din Romania si proprietarul companiei NEPTUN SA din .

GABRIEL COMANESCU, GSP: Romania are cel mai bun platou continental pentru energie eoliana din Europa

Comanescu: Obiectivul nostru este sa construim si sa exploatam centrale electrice - sa avem o retea de centrale electrice flexibile, de 1. 000 MW Romania are cel mai bun platou continental la Marea Neagra pentru energie eoliana din Europa, a spus vineri Gabriel Comanescu, omul de afaceri constantean care controleaza compania Grup Servicii Petroliere GSP). Comanescu a mai spus, vineri, la Halanga, Mehedinti, unde a semnat cu Romgaz SNG) un proiect pilot de centrala pe gaze si parc fotovoltaic, ca prin GSP Power, cea mai noua divizie a companiei sale, are de gand sa se implice la construirea de noi capacitati de productie.

Orasul din Romania considerat din basme de catre europeni. Toti turistii se inghesuie aici

In Romania, sa recunoastem, pandemia face ravagii in planurile de vacanta. Asta nu inseamna ca nu putem visa cu ochii deschisi pe unde sa mergem odata ce putem calatori din nou corect. Sinaia ar putea fi locul unde sa visam cu ochii deschisi. Sinaia, orasul din basme pentru europeni Sinaia, unul dintre cele mai populare .

ştiri de la Playtech

actualitate, 07:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2112 seconds )