Libnet.ro
UNICEF

14:45

Cel mai scump film de Apple TV+ va fi cu Will Smith: ce se intampla in Emancipation

Playtech Playtech,
Cel mai scump film de Apple TV+ va fi cu Will Smith: ce se intampla in Emancipation

Urmatorul proiect al lui Will Smith va fi produs de Apple si, chiar daca va fi distribuit in cinematografe, la scurt timp dupa, va ajunge pe Apple TV+. Emancipation Emanciparea) este urmatorul. continuă pe Playtech

FOTO Will Smith va juca rolul celui mai cunoscut sclav din istoria americana: Nu poti repara trecutul, dar le poti aminti oamenilor de el intr-o maniera corecta

In filmul Emancipation, realizat de cineastul Antoine Fuqua Training Day, Equalizer), Will Smith va fi o figura emblematica din istoria sclaviei in Statele Unite, cea a lui Peter, devenit celebru dupa publicarea unei fotografii terifiante.

Actorul Will Smith va juca rolul celui mai cunoscut sclav din istoria americana

In filmul Emancipation, realizat de cineastul Antoine Fuqua Training Day, Equalizer), Will Smith va fi o figura emblematica din istoria sclaviei in Statele Unite, cea a lui Peter, devenit celebru dupa publicarea unei fotografii celebre care face parte din simbolurile Statelor Unite. Fotografia a fost facuta in mai 1863 si publicata in The Independent, apoi in numarul din 4 iulie al Harpers Weekly. A devenit rapid proba necontestata a cruzimii si barbariei scalviei in America. Povestea filmului Emancipation are loc in plin razboi de Secesiune.

Jada Pinkett l-a inselat pe Will Smith. Clelebrul actor si-ar fi dat acordul

A iesi la iveala un detaliu incredibil despre mariajul lui Will Smith cu Jada Pinkett. Se pare ca actrita ar fi avut o relatie extragonjugala, dar ce face si mai deosebita intreaga situatie este faptul ca.

Platim gazul cu 300% mai scump! Nu semnati deocamdata contractele cu noii furnizori - Avertismentul specialistilor

In contextul in care miercuri se liberalizeaza pretul gazelor naturale, jurnalistii Antena 3 au facut un calcul cu privire la pretul acestora. Astfel, au observat ca ofertele distribuitorilor de gaze din aceasta perioada afiseaza un pret cu 300% mai scump decat pretul de productie.

Reteta Nutella de casa. Cel mai bun desert cu doar 5 ingrediente

Oare cine poate rezista ciocolatei. Starea de bine si papilele gustative se activeaza de cum vedem tableta cu patratele lucioase, borcanul cu celebra Nutella sau prajiturile inecate in delicioasa crema de cacao. Reteta Nutella de casa Dar cum se prepara acasa o crema de ciocolata care ar putea impresiona si cel mai exigent cofetar. Cu .

Tesla este noul cel mai mare producator auto din lume

Tesla a devenit miercuri cel mai valoros producator auto din lume, cu o capitalizare de piata care a depasit pentru prima oara valoarea de piata a Toyota, transmite CNBC, transmite News. ro.

Tesla a devenit cel mai valoros producator auto din lume

Tesla a devenit miercuri cel mai valoros producator auto din lume, cu o capitalizare de piata care a depasit pentru prima oara valoarea de piata a Toyota.

Coronavirus Israel: Cel mai mare numar de infectii zilnice de la izbucnirea pandemiei

Israelul a inregistrat in ultimele 24 de ore 859 de cazuri, cel mai mare numar de infectii zilnice cu coronavirus de la izbucnirea pandemiei, la putin timp dupa ce a impus noi restrictii in urma unei relaxari precipitate, relateaza miercuri Times of Israel si Agerpres.

Transfagarasanul, deschis circulatiei rutiere: de cand poti sa te plimbi pe cel mai frumos drum

In cazul in care vrei sa iesi din casa si sa te plimbi pe Transfagarasan, cel mai frumos drum din Romania este deschis circulatiei rutiere incepand de astazi, 1 iulie, cu un.

Cel mai recent sondaj. PSD si alte partide, in picaj inainte de alegeri. Ce se intampla cu PNL si USR-PLUS

In cel mai recent sondaj realizat de IMAS, in luna iunie, PNL ramane primul partid in preferintele romanilor. PSD continua sa scada in intentiile alegatorilor, iar alianta USR-PLUS inregistreaza o usoara crestere de incredere fata de datele colectate in luna februarie.

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,226 seconds )