Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cum a devenit Apple cel mai mare generator de locuri de munca si totul cu un singur produs

Playtech Playtech,
Cum a devenit Apple cel mai mare generator de locuri de munca si totul cu un singur produs

Compania Apple spune ca aplicatiile sale iOS au creat aproximativ 300. 000 de locuri de munca in SUA incepand din aprilie 2019, in efortul de adaptare al dezvoltatorilor in timpul. continuă pe Playtech

Cum planuieste Guvernul sa redreseze economia cu banii europeni din cel mai mare pachet financiar al UE Pe ce se vor cheltui peste 25 miliarde de euro

Guvernul ar urma sa aprobe in sedinta de joi un proiect de OUG privind unele masuri pentru elaborarea Planului National de Relansare si Rezilienta. Planul este necesar ca Romania sa poata accesa banii europeni care vor fi alocati in cadrul Mecanismului de Redresare si Rezilienta, in valoare de 560 de miliarde de euro, in cadrul celui mai mare dosar financiar al UE. Acest mecanism este primul si cel mai important pilon al Pachetului de Redresare de 750 de miliarde de euro anuntat la sfarsitul lunii mai de Comisia Europeana. Proiectul de OUG arata care sunt domeniile si proiectele pe care se vor cheltui circa 25 miliarde de euro.

Microsoft a venit cu tehnologia care te-ar putea apara de cel mai mare pericol al viitorului

Tehnologia e buna doar in masura in care e folosita pentru ceva bun, iar asta stiu toti specialistii. Numai ca are si o parte intunecata, iar Microsoft vrea sa te fereasca de unele.

Cel mai mare producator de componente auto din Romania extinde concedierile. Peste 30.000 de posturi din intreaga lume ar putea disparea

Un gigant producator de componente auto, care are peste 20. 000 de angajati si in Romania, extinde concedierile planificate anterior si anunta ca ar putea renunta la peste 30. 000 de posturi din intreaga lume.

Alexandru Rafila, avertisment ingrjorator dupa ce Romania a inregistrat cea mai mare rata de decese din UE: Avem capacitatea sa tratam acesti pacienti, dar nu cu succes

In contextul pandemiei de COVID-19, Romania se afla pe primul loc in ceea ce priveste cea mai mare rata a deceselor din Uniunea Europeana, cu 3,1 la 100. 000 de locuitori, conform unui raport realizat de Centrul European pentru Prevenirea si Controlul Bolilor ECDC). in urma cu putin timp, profesorul Alexandru Rafila a explicat motivele pentru .

Enel Green Power a pus in functiune cea mai mare centrala solara din Texas

Enel Green Power a pus in functiune a doua faza, de 245 MW, a centralei sale solare Roadrunner, din Upton County, Texas. Proiectul, a carui capacitate totala este de 497 MW, reprezinta cea mai mare centrala solara operationala din Texas si este cea mai mare centrala a companiei in Statele Unite, conform unui comunicat trimis redactiei.

Romanii in cautare de joburi: Cea mai mare rata a somajului din ultimii 4 ani

Vara aceasta a doborat toate recordurile pe piata muncii, dupa ce, tot anul acesta, Romania a atins cea mai mare rata a somajului din ultimii patru ani. Astfel, cautarile de joburi au atins praguri record, in special in ultimele 3 luni, vara fiind, in mod traditional, una dintre cele mai linistite perioade ale anului, cand candidatii erau mai degraba preocupati de concedii decat de schimbari in viata profesionala.

Cel mai bun blat de pizza. Reteta este foarte simpla

Pizza este unul dintre cele mai populare feluri de mancare inventatea vreodata. Americanii au dezvoltat o obsesie cu acest preparat, 17% dintre toate restaurantele de pe teritoriul SUA fiind pizzerii. insa, pizza a intrat cu repeziciune si in patrimoniul gastronomic romanesc si sta la aceeasi masa cu mancarurile traditionale. Cum faci cel mai pufos blat .

Cel mai calduros an din istorie. Cate grade vor fi si in septembrie, in Romania

Dupa o perioada in care am avut parte de vreme la extreme, in Romania s-a asternut canicula. Urmatoarea perioada nu va fi cu mult diferita, ba chiar meteorologii atrag atentia ca 2020 ar putea fi cel mai calduros an din istoria tarii. 2020, an al extremelor meteorologice. Ar putea fi cel mai calduros din istorie .

Coronavirus Suedia: Cel mai mic numar de noi infectii in capitala Stockholm din luna martie

Stockholm, epicentrul pandemiei de COVID-19 in Suedia, a inregistrat saptamana trecuta cel mai mic numar de noi infectii cu coronavirusul din luna martie, doar 250 din cei 14. 000 de rezidenti testati fiind depistati cu coronavirusul, relateaza AFP si The Local.

Fructele care ingrasa cel mai putin! Romancele in forma le consuma zilnic, la orice ora

Fructele sunt o sursa excelenta de vitamine, minerale esentiale, fibre si antioxidanti, iar pentru a avea o dieta alimentara echilibrata trebuie sa le includem in regimul nostru zilnic. Daca te lupti cu kilogramele in plus, ei bine, din fericire, exista fructe care nu ingrasa, ci, dimpotriva, te ajuta sa devii supla. Pentru a afla care .

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2256 seconds )