Libnet.ro
UNICEF

17:45

Experienta: 5 motive sa-ti iei iPhone 11 Pro, dar si 5 motive sa n-o faci

Playtech Playtech,
Experienta: 5 motive sa-ti iei iPhone 11 Pro, dar si 5 motive sa n-o faci

Apple si-a lansat de curand noua serie de telefoane de top. Este vorba de trei modele cu preturi de invidiat, iPhone 11, iPhone 11 Pro si iPhone 11 Pro Max. La fiecare doi ani, prin prelungire de. continuă pe Playtech

iOS 13.2, lansat oficial: de ce este important sa-l instalezi, daca ai iPhone 11 sau 11 Pro

O parte importanta din marketingul pentru iPhone 11, iPhone 11 Pro si Pro Max a gravitat in jurul functie Deep Fusion. Aceasta este inclusa in recent lansatul iOS 13. Daca ai un iPhone, ar.

Abia aceasta e un iPhone 11 de bogati care mananca doar Caviar pe paine

Ai putea spune ca iPhone 11 Pro Max e un telefon mult prea scump. Si e. Dar mereu exista cineva care poate face un telefon si mai scump, asa cum e cazul acum. Dupa lansarea iPhone 11, Caviar a.

FOTO Caviar lanseaza un iPhone cu jumatate de kilogram de aur pe spate, pentru cei carora nu le ajunge doar noul telefon ca sa iasa in evidenta

Brandul de lux Caviar a anuntat noua sa serie de iPhone 11 Pro, denumita Discovery, care include telefoane cu aur pe spate, cu materiale de pe Marte sau de pe Luna.

Cum ar putea arata noul iPhone 12. Un nou prototip a aparut la scurt timp dupa lansarea iPhone 11

Apple abia a lansat iPhone 11 si deja pare sa lucreze la noul flagship, iPhone 12, care, cel mai probabil, va aparea anul viitor. Numele lui Ben Geskin este atasat de o serie de dezvaluiri.

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2115 seconds )