Libnet.ro
UNICEF

08:15

Google cumpara Fitbit si intra in competitie cu Apple

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Google cumpara Fitbit si intra in competitie cu Apple

Alphabet, compania-mama a gigantului IT Google, va cumpara Fitbit pentru 2,1 mld. dolari, intrand astfel in competitie directa cu Apple pe segmentul dispozitivelor de fitness tracking. In Romania, Fitbit a preluat cu doi ani in urma producatorul local. continuă pe Wall-Street Ro

Gigantul Google cumpara Fitbit, compania care are la BUCURESTI cel mai mare birou de CERCETARE-DEZVOLTARE din afara SUA

Gigantul Google anunta ca va cumpara Fitbit, compania care a preluat producatorul roman de ceasuri inteligente Vector Watch. Tranzactia este estimata la 2,1 miliarde de dolari. Compania Fitbit este.

Google va cumpara Fitbit, pentru 2,1 miliarde dolari

Google a anuntat ca va cumpara producatorul de dispozitive purtabile Fitbit, pentru 2,1 miliarde dolari. Fitibt a avut vanzari in scadere in ultimii ani, iar Google vrea sa intre mai puternic pe piata smartwatch-urilor. Fitbit a spus ca Google a oferit 7,35 dolariactiune, cu 19% peste pretul de inchidere al actiunilor in sedinta de joi. Fitbit are din 2017 un centru de cercetare la Bucuresti unde sunt 200 de angajati. Fitbit este cunoscuta pe plan mondial pentru bratarile de fitness si pentru smartwatch-uri, iar la noi a devenit foarte cunoscuta in 2016 cand a cumparat cu 15 milioane dolari Vector Watch, compania locala ce a scos pe piata ceasul smart cu baterie care tinea o luna pana la o noua incarcare.

Google va cumpara Fitbit pentru 2,1 miliarde dolari

Alphabet Inc, firma care detine motorul de cautare online Google, va cumpara producatorul de dispozitive portabile Fitbit Inc pentru 2,1 miliarde dolari, intrand pe piata in crestere de dispozitive pentru fitness si ceasuri inteligente.

Anuntul Google despre Fitbit iti arata cum vrea sa se bata cu Apple

S-a zvonit ca Google ar vrea sa cumpere Fitbit si pentru cateva zile a fost incert care-i planul. Acum, Alphabet, compania care controleaza Google, a anuntat oficial ce va face. Informatia.

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )