Libnet.ro
UNICEF

01:05

iPhone 11 Pro: de ce este cel mai performant iPhone creat vreodata

Playtech Playtech,
iPhone 11 Pro: de ce este cel mai performant iPhone creat vreodata

IPhone 11 a fost anuntat oficial. Sunt trei telefoane cu acelasi nume si o serie noua: Pro. iPhone 11 Pro si iPhone 11 Pro Max sunt cele care se remarca prin cele mai bune specificatii. continuă pe Playtech

5 telefoane Apple mai bune decat iPhone 11 Pro, ca sunt mai ieftine

Inca nu avem un pret pentru iPhone 11 Pro in Romania, dar estimarile n-arata bine. Si probabil ca vrei sa treci de la Android, sau de la un iPhone mai vechi, la unul mai bun. Asa ca am.

Apple a lansat noile modele iPhone 11, iPhone 11 Pro si iPhone 11 Pro Max

Apple a lansat, marti seara, noile modele de telefoane iPhone 11, iPhone 11 Pro si iPhone 11 Pro Max, cu preturi incepand de la 699 de dolari. Lansarea noii generatii de telefoane iPhone vine intr-un moment in care grupul american pierde teren in.

iPhone 11 Pro: pret, detalii finale si noutati. Cum e cel mai puternic iPhone?

Apple a prezentat oficial urmatoarele telefoane: iPhone 11, iPhone 11 Pro si Pro Max. Accentul a fost pus pe performanta foto-video. Totodata, Apple va oferi incarcator rapid in cutie.

iPhone 11 Pro? La ce sa va asteptati la marele eveniment

Apple va dezvalui probabil iPhone-ul nou in timpul unui eveniment mediatic urmarit indeaproape marti.

iPhone 11 schimba toate preturile: cel mai scump si cel mai ieftin iPhone

IPhone 11 Pro a ramas, cel putin in Statele Unite ale Americii, la acelasi nivel cu telefoanele din 2018. Dar in Europa lucrurile nu stau deloc asa. Totodata, avem un nou cel mai ieftin.

Cele mai importante 5 smartphone-uri care apar toamna asta pe piata. iPhone 11 e cel mai asteptat

Sunt numeroase telefoane lansate in septembrie. De la iPhone 11 pana la Google Pixel 4, care va ajunge cu greu in Romania, colectia e bogata. Cele mai importante smartphone-uri sunt introduse.

Cand apare iPhone 11 in Romania si de unde il vei putea cumpara

Acum ca noul telefon Apple a fost anuntat, sigur te intereseaza cand apare iPhone 11 in Romania. in caz ca pretul e cel care te preocupa, da, la noi va fi mai scump decat in America. Dar.

Primul magazin din Romania unde poti face precomanda la iPhone 11

Noul iPhone a fost anuntat oficial. E si nu e cum te asteptai, dar mai important e ca poti face precomanda la iPhone 11. Primul magazin care a anuntat precomenzile a confirmat si perioada de.

Apple a prezentat iPhone 11, cu doua camere pe spate si optiuni noi pentru culori

Apple a prezentat marti, la evenimentul de toamna al companiei, telefonul iPhone 11, care este prevazut cu doua camere pe spate si optiuni noi pentru culori, pretul de baza fiind de 699 de dolari, relateaza Reuters.

Foxconn isi exploateaza muncitorii ilegal, pentru iPhone 11: Apple a confirmat gravitatea situatiei

Foxconn are o lunga traditie cand vine vorba de exploatarea muncitorilor pentru a face fata productie de terminale Apple, iar noul iPhone 11 nu este exceptie de la regula. Cei de la Apple.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2184 seconds )