Libnet.ro
UNICEF

15:30

iPhone 11 Pro face din noapte zi si nici macar nu e la putere maxima

Playtech Playtech,
iPhone 11 Pro face din noapte zi si nici macar nu e la putere maxima

Ce-i drept, Google a schimbat jocul fotografiei de noapte cu Pixel 3. Dar Apple sustine ca poate recupera, iar iPhone 11 Pro demonstreaza asta. Compania promite insa o tehnologie si mai buna. continuă pe Playtech

Apple a lansat noile modele iPhone 11, iPhone 11 Pro si iPhone 11 Pro Max

Apple a lansat, marti seara, noile modele de telefoane iPhone 11, iPhone 11 Pro si iPhone 11 Pro Max, cu preturi incepand de la 699 de dolari. Lansarea noii generatii de telefoane iPhone vine intr-un moment in care grupul american pierde teren in.

iPhone 11 Pro: de ce este cel mai performant iPhone creat vreodata

IPhone 11 a fost anuntat oficial. Sunt trei telefoane cu acelasi nume si o serie noua: Pro. iPhone 11 Pro si iPhone 11 Pro Max sunt cele care se remarca prin cele mai bune specificatii.

5 telefoane Apple mai bune decat iPhone 11 Pro, ca sunt mai ieftine

Inca nu avem un pret pentru iPhone 11 Pro in Romania, dar estimarile n-arata bine. Si probabil ca vrei sa treci de la Android, sau de la un iPhone mai vechi, la unul mai bun. Asa ca am.

iPhone 11 Pro apare in primul test de performanta. Dezamageste cu memoria RAM

Pentru multi utilizatori hardcore, testele de performanta sunt importante. iPhone face insa nota discordanta in fiecare an: hardware mai slab, cel putin teoretic, dar rezultate mai bune.

iPhone 11 Pro: pret, detalii finale si noutati. Cum e cel mai puternic iPhone?

Apple a prezentat oficial urmatoarele telefoane: iPhone 11, iPhone 11 Pro si Pro Max. Accentul a fost pus pe performanta foto-video. Totodata, Apple va oferi incarcator rapid in cutie.

Telefoane bune care costa in total mai putin decat cel mai scump iPhone 11

IPhone 11 Pro si Pro Max au preturi imense. Dar ce ai putea cumpara in loc de cel mai scump iPhone 11? Asta am cautat si, ei bine, sunt cateva modele onorabile. Deocamdata, Orange a anuntat.

iPhone 11 schimba toate preturile: cel mai scump si cel mai ieftin iPhone

IPhone 11 Pro a ramas, cel putin in Statele Unite ale Americii, la acelasi nivel cu telefoanele din 2018. Dar in Europa lucrurile nu stau deloc asa. Totodata, avem un nou cel mai ieftin.

Apple a ascuns un mesaj secret in videoclipul de pe YouTube in care prezinta lansarea generatiei iPhone 11

La scurt timp dupa ce Apple a lansat noua sa generatie de smartphone-uri iPhone 11 si iPhone 11 Pro compania a postat pe YouTube un videoclip in care prezinta in putin peste 2 minute tot ce s-a intamplat la eveniment. Printre imagini, compania a strecurat si un mesaj sercret codat in sistem binar.

Primul magazin din Romania unde poti face precomanda la iPhone 11

Noul iPhone a fost anuntat oficial. E si nu e cum te asteptai, dar mai important e ca poti face precomanda la iPhone 11. Primul magazin care a anuntat precomenzile a confirmat si perioada de.

Cand apare iPhone 11 in Romania si de unde il vei putea cumpara

Acum ca noul telefon Apple a fost anuntat, sigur te intereseaza cand apare iPhone 11 in Romania. in caz ca pretul e cel care te preocupa, da, la noi va fi mai scump decat in America. Dar.

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2102 seconds )