Libnet.ro
UNICEF

07:30

iPhone 12, in cel mai bun video de pana acum: ce e diferit la noul telefon

Playtech Playtech,
iPhone 12, in cel mai bun video de pana acum: ce e diferit la noul telefon

Apple abia a prezentat schimbarile majore pe care le va face pe computere. Urmatorul moment important e lansarea iPhone 12. Iar videoul de acum iti arata la ce sa te astepti de la noul. continuă pe Playtech

Reteta Nutella de casa. Cel mai bun desert cu doar 5 ingrediente

Oare cine poate rezista ciocolatei. Starea de bine si papilele gustative se activeaza de cum vedem tableta cu patratele lucioase, borcanul cu celebra Nutella sau prajiturile inecate in delicioasa crema de cacao. Reteta Nutella de casa Dar cum se prepara acasa o crema de ciocolata care ar putea impresiona si cel mai exigent cofetar. Cu .

Premiile Gopo 2020. Lista castigatorilor: Iulian Postelnicu a luat premiul pentru cel mai bun actor

Cea de-a 14-a editie a Galei Premiilor Gopo s-a desfasurat pe 29 iunie, intr-o noua formula. Din pricina restrictiilor impuse pentru a limita raspandirea noului coronavirus, Oscarurile Romaniei au fost re.

Cel mai mare porumbel din lume este si cel mai frumos: cat de spectaculoasa este specia

Porumbelul incoronat Victoria sau Victoria Crowned Pigeon este cel mai spectaculos exemplar din aceasta familie de pasari pe care, in cea mai mare parte a anului, le intalnesti pe toate.

iPhone 12 fara incarcator si casti? - Apple ar putea sa nu mai puna aceste accesorii in cutia telefonului, pentru ca oamenii sa le cumpere separat

Pentru a afisa un pret de lista mai scazut, pentru a creste vanzarile de accesorii si pentru a face o cutie mai mica viitorul iPhone 12 ar putea sa NU aiba in cutie nici incarcator si nici casti, spune analistul Ming-Chi Kuo citat de 9to5mac. com. Informatia nu este confirmata oficial, dar daca se va dovedi ca este adevarata, multa lume se va infuria. Aceste accesorii ar costa cam 63 de dolari, aproape o zecime din pretul unui iPhone 11 de 64 GB.

Lider PLUS: Vrem sa batem si PSD si PNL la parlamentare. Cel mai bun premier in viitoarea guvernare ar fi Dacian Ciolos

Andrei Lupu, membru al Biroului National PLUS, a vorbit miercuri la Adevarul Live despre obiectivul viitoarei aliante USR-PLUS pentru alegerile parlamentare. Acesta a dezvaluit ca USR-PLUS isi doreste sa bata atat PSD cat si PNL, ceea ce i-ar putea permite sa ofere premierul intr-o viitoare coalitie de guvernare.

Florin Citu, despre IMM Invest: Este cel mai de succes program din ultimii 30 de ani

Ministrul Finantelor Publice, Florin Citu, anunta ca, pana la sfarsitul saptamanii trecute, peste 8.

Unde poti vedea online 5Gang, filmul in care joaca Selly, cel mai popular vlogger din Romania (VIDEO)

Selly este cel mai cunoscut vlogger din Romania, iar filmul 5 Gang: Un altfel de Craciun s-a bucurat de un real succes dupa ce a fost lansat in cinematografe, mai ales in randul tinerilor. in cazul in.

Coronavirus Israel: Cel mai mare numar de infectii zilnice de la izbucnirea pandemiei

Israelul a inregistrat in ultimele 24 de ore 859 de cazuri, cel mai mare numar de infectii zilnice cu coronavirus de la izbucnirea pandemiei, la putin timp dupa ce a impus noi restrictii in urma unei relaxari precipitate, relateaza miercuri Times of Israel si Agerpres.

Transfagarasanul, deschis circulatiei rutiere: de cand poti sa te plimbi pe cel mai frumos drum

In cazul in care vrei sa iesi din casa si sa te plimbi pe Transfagarasan, cel mai frumos drum din Romania este deschis circulatiei rutiere incepand de astazi, 1 iulie, cu un.

Cel mai recent sondaj. PSD si alte partide, in picaj inainte de alegeri. Ce se intampla cu PNL si USR-PLUS

In cel mai recent sondaj realizat de IMAS, in luna iunie, PNL ramane primul partid in preferintele romanilor. PSD continua sa scada in intentiile alegatorilor, iar alianta USR-PLUS inregistreaza o usoara crestere de incredere fata de datele colectate in luna februarie.

ştiri de la Playtech

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2123 seconds )