Libnet.ro
UNICEF

21:30

Lovitura pentru Apple. Un angajat a dat compania in judecata si cere o despagubire record!

Playtech Playtech,
Lovitura pentru Apple. Un angajat a dat compania in judecata si cere o despagubire record!

Un angajat negru il da in judecata pe Apple pentru 750 de milioane de dolari, sustine ca reclamatiile sale cu privire la clientii rasisti din Oregon au dus la concedierea sa. Avocatul lui Joshua Holt spune ca a lucrat pentru magazinele Apple inclusiv in Portland din centru din 2011 pana in 2019. Acesta . continuă pe Playtech

Lovitura pentru Elena Udrea! I s-a pus sechestru pe avere. Decizie de ultima ora

Urmeaza o perioada grea pentru Elena Udrea. A inceput judecarea pe fond si i-a fost pus sechestru pe avere. Decizie de ultima ora! incepe judecata in dosarul Hidroelectrica. Inculpati: Elena Udrea si Dan Andronic Judecatorii au constatat legalitatea rechizitoriului intocmit de Directia Nationala Anticoruptie. Oamenii legii au decis inceperea judecatii in dosarul Hidroelectrica, in care .

Mircea Diaconu, lovitura pentru Dan Barna, pe internet. Ce iti apare daca il cauti pe candidatul USR-PLUS

Mircea Diaconu pare sa fi scos armele grele, inainte de inceperea in mod oficial a alegerilor prezidentiale. Cu doar cateva zile inainte ca romanii sa mearga la vot si sa-si aleaga viitorul conducator al tarii, la o simpla cautare pe Internet dupa numele lui Dan Barna afiseaza si un rezultat surpriza. Mircea Diaconu, lovitura pentru .

Lovitura pentru Simona Halep! O pustoaica de 18 ii ia fata. A pus mana pe un contract de 5 ori mai mare decat al ei

Din pacate, loviturile continua sa vina pentru Simona Halep. Dupa ce a incheiat anul asa cum niciun fan de-al ei nu si-ar fi dorit, o tanara jucatoare i-a suflat un contract baban. Cine este pustoaica ce a pus mana pe o suma mai mare de 5 ori decat primeste Simo? O pustoaica de 18 ani .

ştiri de la Playtech

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2251 seconds )