Libnet.ro
UNICEF

16:45

Noi detalii despre iPhone SE 2: cand se lanseaza iPhone 9 si cum arata

Playtech Playtech,
Noi detalii despre iPhone SE 2: cand se lanseaza iPhone 9 si cum arata

De la lansarea iPhone SE, Apple a neglijat piata terminalelor un pic mai accesibile, dar se pare ca va remedia situatia in prima jumatate a acestui an cu iPhone 9. Deja de cativa ani, un al. continuă pe Playtech

Noi detalii despre operatiunile de spionaj al nemtilor: cum a functionat Stasi, Securitatea germana

Organizatii de spionaj precum Securitatea din Romania comunista au activat in foarte multe tari, iar documentele generate in acea perioada sunt atent analizate, la ora actuala. Romanii nu au inventat Securitatea. Desi Nicolae Ceausescu a profitat la maxim de acel organ al terorii pentru a spiona populatia si pentru a baga teroare in persoanele care .

Bunicul Luizei Melencu, noi detalii infioratoare despre cazul Caracal. Ce a patit cea de-a patra victima a lui Dinca, la doar 12 ani

Bunicul Luizei Melencu a fost contactat pe Facebook de doua adolescente cu varste de 12 si 17 ani, care i-au marturisit ca au fost abuzate de Gheorghe Dinca. Capturile conversatiilor purtate pe reteaua sociala arata ca cele doua conturi de pe care bunicul Luizei a primit mesaje sunt reale. Bunicul Luizei Melencu a oferit noi .

Avocatul lui Gheorghe Dinca, noi dezvaluiri despre Cazul Caracal. Cine a luat-o pe Luiza Melencu si ce s-a intamplat cu Alexandra Macesanu

Detaliile din cazul Caracal, ce ies la iveala la mai bine de jumatate de an de la izbucnirea anchetei, sunt de-a dreptul socante. Avocatul familiei a spus adevarul despre ce i s-a intamplat Luizei Melencu. Realitatea crunta din spatele faptelor lui Gheorghe Dinca ajunge sa iasa la lumina, cu ajutorul anchetatorilor. Reamintim ca Gheorghe Dinca .

Detalii privind omorul din satul Costesti: 15 persoane au urmarit bataia, insa fara a interveni

Ministrul de Interne, Pavel Voicu, a oferit noi detalii despre omorul din satul Costesti, Ialoveni, cand un grup de indivizi, in noaptea de Revelion, au batut cu cruzime un tanar de 20 de ani, care ulterior s-a stins din viata la Spitalul de Urgenta din Chisinau.

Noi detalii halucinante din dosarul Ayahuasca. Cum decurgeau ritualurile samanice

Apar detalii halucinante in dosarul Ayahuasca in care Gelu Oltean, fostul sef Doi si-un sfert si prietena acestuia Vanessa Youness au fost arestati pentru trafic de droguri de mare risc.

Noi date despre hotii care au spart 8 apartamente la Alba Iulia. Politia a mai retinut un suspect si ofera cifrele jafului

Politistii din Alba Iulia au obtinut noi date importante intr-o ancehta ce vizeaza o serie de furturi savarsite in oras de doi infractori din Maramures.

Mugur Isarescu, despre majorarea pensiilor: Cand economia creste cu 4%, nu poate sa creasca ceva cu 40%

Guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, a vorbit, in cadrul unui briefing de presa, despre noua lege a pensiilor, care prevede o majorare cu 40% a punctului de pensie din septembrie 2020.

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2013 seconds )