Libnet.ro
UNICEF

19:00

Noile iPad Pro se apropie mai mult de un MacBook, ca niciodata

Playtech Playtech,
Noile iPad Pro se apropie mai mult de un MacBook, ca niciodata

Ieri, pe 30 octombrie, Apple a organizat o conferinta pentru lansarea unei noi generatii de iPad Pro, a unui MacBook Air actualizat si a unui Mac mini. in cadrul evenimentului de la New York,. continuă pe Playtech

Apple mai crede in tablete si lanseaza doua iPad Pro

Cea mai valoroasa companie din lume va organiza un eveniment in cursul zilei in New York unde este de asteptat sa vedem doua tablete iPad Pro, dar si noi computere. Prin aceasta lansare,.

A fost dovedit stiintific! Barbatii care se casatoresc cu femei destepte traiesc mai mult

Un studiu a stabilit ca barbatii care se casatoresc cu femei inteligente traiesc mai mult, sunt mai fericiti si mai rar sufera de boli precumAlzheimer sau dementa. Lawrence Whalley, profesor de sana.

Sonda Parker, dispozitivul care s-a apropiat cel mai mult de Soare

Miturile se rescriu in aceste zile, cand ceara din aripile mitologicului Icar a fost inlocuita cu metalele speciale din componenta rachetelor spatiale. Sonda Parker, lansata in luna august de agentia spatiala americana, a devenit dispozitivul care s-a apropiat cel mai mult de Soare in intreaga istorie a omenirii, au anuntat luni inginerii de la NASA.

VIDEO Sonda Parker a devenit aparatul care s-a apropiat cel mai mult de Soare n istoria umanitatii

Sonda Parker, lansata in august de agentia spatiala americana, a devenit aparatul care s-a apropiat cel mai mult de Soare in istoria umanitatii, a anuntat NASA, citata de AFP.

HOROSCOP. Fereste-te de barbatii din aceste zodii! iti fac mai mult rau decat bine

Total opusa romantismului, violenta este o trasatura negativa ce caracterizeaza unele persoane si cel mai bine este sa cunoastem din timp aceste tendinte nocive ale celor dragi noua, pentru a ne.

Rosca (RBL): Vedem un functionar care ia o pensie astronomica si evident ca nu a muncit de 15-20 de ori mai mult sau a fost mai util pentru societate

Oamenii nu pleaca din tara pentru ca este razboi, ci pentru ca nu mai au incredere in cum se fac lucrurile in Romania, sustine Dragos Rosca, presedintele Romanian Business Leaders RBL), intr-o conferinta presa. El este de parere ca lipsa de incredere a cetatenilor se transfera dinspre mediul politic si catre oameni de afaceri, investitori.

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2433 seconds )