Libnet.ro
UNICEF

13:00

Un nou Apple laptop. Zvonurile spun ca ar putea fi cel mai ieftin model lansat pana acum de catre companie

Adevărul Adevărul,
Un nou Apple laptop. Zvonurile spun ca ar putea fi cel mai ieftin model lansat pana acum de catre companie

Laptop-urile Apple au fost preferate mai mereu pentru performantele si design-ul deosebite, materialele de calitate din care sunt fabricate si sistemul de operare diferit, compania mentinandu-se in topul celor mai bun producatori de laptop-uri ani la rand. continuă pe Adevărul

Daca aceasta tehnica functioneaza, un robot ar putea fi cel mai bun caraus

Robotii umanoizi ar putea ajuta in curand oamenii sa indeplineasca o mare varietate de sarcini. Multe dintre sarcinile pe care acesti roboti sunt proiectate sa le indeplineasca implica.

257 de cazuri noi de COVID-19 in Bucuresti. Niciun judet al tarii nu are peste 100, la cel mai recent bilant

Grupul de Comunicare Strategica a anuntat, la bilantul de marti, 1. 136 de cazuri noi de COVID-19. Dintre acestea, Capitala are cel mai mare numar de imbolnaviri nou-confirmate, 257, capitol la care Bucurestiul es.

Cel mai bun drum din lume a fost in Romania. Ne-am batut joc de el: e in paragina

Romania este tara cu unele dintre cele mai proaste drumuri din Uniunea Europeana, si cu doar cateva sute de kilometri de autostrada. in schimb, au fost si vremuri cand pe actualul teritoriu al tarii noastre trecea cel mai bun drum din lume. Cel mai bun drum din lume a fost in Romania intorcandu-ne in timp, .

Cel mai periculos peste din Marea Neagra. Este, cu adevarat, un monstru. Putini romani stiau ca exista

Desi se cunoaste ca in Marea Neagra, dupa o adancime de peste 100 de metri este aproape lipsita de viata, deci supravietuirea unor animale de mare este nerealista, totusi, exista o specie care prefera adancimile mari: dracul de mare sau pestele pescar, cunoscut ca fiind cel mai periculos din Marea Neagra. Dracul de mare, cel .

Cel mai avansat vaccin impotriva coronavirus, suspendat: posibile reactii adverse serioase

In acelasi timp, un numar mare de companii lucreaza la realizarea unui vaccin impotriva coronavirus. Din pacate, cel care se afla in cel mai avansat stadiu de testare, tocmai a fost.

Compot, cel mai bun desert pentru la iarna. Cum il faci din diverse fructe

Gospodinele care se pregatesc pentru toate bunatatile ce le vor gusta peste iarna trebuie sa stie aceasta reteta! Cum sa faci cel mai bun compot? Iata tot ce trebuie sa stii! Cantitati, pasii de pregatire si micile secrete ale bucatareselor. Cum sa faci cel mai bun compot? Este perioada in care cele mai multe dintre .

Peste 12.000 de infectari in Spania, in ultimele 24 de ore. Cel mai mare numar de la debutul pandemiei de COVID-19

183 de noi cazuri de coronavirus au fost inregistrate vineri in Spania, potrivit datelor publicate de Ministerul Sanatatii. Este cel mai mare numar inregistrat in Spania de la inceputul pandemiei,.

Romania, cel mai mare deficit de incasare a TVA din UE. Nu a colectat mai mult de o treime din veniturile preconizate

Potrivit Comisiei Europene, Romania nu incaseaza mai mult de o treime din taxa pe valoarea adaugata care ar trebui colectata, realizand astfel cel mai mare deficit de incasare a TVA din.

Cand se pun muraturile pentru iarna. Cel mai bun moment pentru a nu risca sa se strice

Gospodinele au inceput deja pregatirile pentru sezonul rece, fie ca vorbim despre gemuri, compoturi sau zacusca. Una dintre cele mai importante intrebari toamna este cand se pun muraturile pentru iarna pentru a nu se strica. Iata raspunsul bucatarilor! Cand se pun muraturile pentru iarna pentru a nu se strica Gospodinele adevarate sunt in toiul prepararii .

Alimentul nociv pe care romanii il au in bucatarie. E cel mai daunator lucru pe care il mancam

Din ce in ce mai multe produse pe care le consumam sunt periculoase pentru sanatate, iar cei de la Organizatia Mondiala a Sanatatii recomanda prudenta in ceea ce le priveste. Romanii au in bucatarie un aliment nociv despre care habar nu au cat de daunator este! Alimentul nociv pe care romanii il consuma Desi ani .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2266 seconds )