Libnet.ro
UNICEF

15:15

Ce pregateste Apple pentru telefoanele iPhone din 2019

Playtech Playtech,
Ce pregateste Apple pentru telefoanele iPhone din 2019

Suntem la noua luni distanta de urmatoarea lansare de iPhone-uri, dar asta nu inseamna ca nu apar deja informatii despre viitoarele telefoane. Conform celor de la The Wall Street Journal,. continuă pe Playtech

Indicele ROBOR la 3 luni continua sa scada pentru a 6-a sedinta consecutiva din 2019: la cat se situeaza

Indicele ROBOR la 3 luni, in functie de care se calculeaza majoritatea creditelor in lei cu dobanda variabila de pe piata interbancara, continua sa scada pentru pentru a 6-a sedinta consecutiva din 2019, 10 ianuarie. Aflati din materialul de mai jos.

Simona Halep spune ca nu a avut dureri la spate n primul meci din 2019: E un semn bun

Simona Halep, locul I WTA, a declarat ca nu a simtit dureri la spate in primul meci din 2019, pierdut in fata australiencei Ashleigh Barty, dar a precizat ca asteapta ziua de joi, pentru a vedea cum se simte.

Investitori si oameni de afaceri: Instabilitatea fiscala si scumpirea creditarii, marile probleme din 2019

Cele peste 800 de modificari realizate anul trecut in legislatia fiscala, culminand cu controversata ordonanta privind lacomia, emisa in decembrie, au influentat in mod semnificativ perceptia investitorilor privind evolutia economica a Romaniei in 2019, potrivit unui barometru KeysFin. Impredictibilitatea legislatiei, dar si posibilele scumpiri ale creditarilor vor influenta semnificativ apetitul investitorilor, atat romani cat mai ales straini, pentru deschiderea unor noi afaceri.

HOROSCOP. Acestea sunt cele mai fericite zodii din 2019. Totul le merge absolut fabulos

Tot ceea ce-si propun se indeplineste, motiv pentru care au parte de fericire nemarginita pe tot parcursul anului. Fie ca este vorba despre planul sentimental sau despre cel financiar, aceste zodii nu duc lipsa de.

HOROSCOP. Acestea sunt cele mai fericite zodii din 2019. Totul le merge fabulos

Tot ceea ce-si propun se indeplineste, motiv pentru care au parte de fericire nemarginita pe tot parcursul anului. Fie ca este vorba despre planul sentimental sau despre cel financiar, aceste zodii nu duc lipsa de.

Alocatii reduse pentru copiii romani din Austria

Reactie tardiva a autoritatilor roma-ne in cazul reducerii de catre Austria a alocatiilor pentru copiii nerezidenti ai lucratorilor din respectiva tara. Ministrul Afacerilor Externe, Teodor Melescanu, a anuntat ca guvernul ia in calcul posibilitatea de a se adresa Curtii Europene de Justitie, dupa ce noua lege a intrat, de la 1 ianuraie 2019, in vigoare.

Presedintele PNL da de pamant cu Guvernul Dancila si spune ca propunerea pentru SMAp este ilegala! Orban: Iohannis a procedat bine; are cea mai mare sansa la alegerile din 2019

Ludovic Orban, presedintele Partidului National Liberal, a declarat, marti, ca Guvernul Dancila a formulat o propunere care nu respecta conditiile legii pentru sefia Statului Major al Apararii, astfel c.

Simona Halep isi cunoaste prima adversara din 2019. Ora debutului in noul sezon!

Pentru Simona Halep perioada de asteptare a luat sfarsit si lidera mondiala va debuta, miercuri, in noul an competitional.

OAMENII DE AFACERI: Instabilitatea fiscala, marea provocare din 2019

Instabilitatea fiscala reprezinta cea mai mare provocare din anul 2019, considera oamenii de afaceri.

CSM Bucuresti s-a chinuit la primul meci din 2019

Campioana CSM Bucuresti a castigat la mare lupta, scor 27-26, meciul disputat, joi, contra celor de la SCM Gloria Buzau, in etapa a 11-a din Liga Nationala la handbal feminin.

ştiri de la Playtech

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2083 seconds )