Libnet.ro
UNICEF

18:00

Ce pret va avea iPhone 11 in Romania la Orange, eMAG, Vodafone si altii

Playtech Playtech,
Ce pret va avea iPhone 11 in Romania la Orange, eMAG, Vodafone si altii

Apple a introdus noile telefoane. Sunt trei modele iPhone 11. Daca vrei un pret pentru iPhone 11 in Romania, ei bine, avem si asa ceva. Apple a comunicat oficial preturile pentru toate modele. continuă pe Playtech

Cat costa iPhone 11. Apple a dezvaluit preturile pentru toate modelele

Sigur te intereseaza ce pret are iPhone 11. Asa ca am adunat aici informatiile comunicate oficial de Apple. Vestea buna e ca telefonul nu-i mai scump decat modelele din 2018. Vestea proasta.

Cele mai importante 5 smartphone-uri care apar toamna asta pe piata. iPhone 11 e cel mai asteptat

Sunt numeroase telefoane lansate in septembrie. De la iPhone 11 pana la Google Pixel 4, care va ajunge cu greu in Romania, colectia e bogata. Cele mai importante smartphone-uri sunt introduse.

eMAG goleste depozitul inainte de iPhone 11: ce reduceri masive prinzi

IPhone 11 va fi prezentat pe 10 septembrie. Dar inainte de acest moment eMAG are cateva reduceri demne de luat in seama. Sunt toate la iPhone, modele mai noi si mai vechi, al caror pret a.

iPhone 11, dezvaluit inainte de lansare: pret, specificatii si alte secrete

Evenimentul Apple pentru lansarea iPhone 11 va debuta abia la ora 20, ora Romaniei. Totusi, cu ceva timp inainte, au fost dezvaluite toate caracteristicile viitoarelor telefoane. Au fost.

iPhone 11 Pro: pret, detalii finale si noutati. Cum e cel mai puternic iPhone?

Apple a prezentat oficial urmatoarele telefoane: iPhone 11, iPhone 11 Pro si Pro Max. Accentul a fost pus pe performanta foto-video. Totodata, Apple va oferi incarcator rapid in cutie.

LANSARE IPHONE 11 LIVE VIDEO STREAM ONLINE. Cum vor arata noile telefoane de la iPhone

LANSARE IPHONE 11 LIVE VIDEO STREAM ONLINE Grupul american Apple a invitat mass-media la un eveniment organizat pe data de 10 septembrie, la care cel mai probabil va fi dezvaluita o noua versiune a telefonului iPhone,.

VIDEO Apple a anuntat iPhone 11, cu trei versiuni de ecran si preturi intre 699 si 1.099 dolari. Compania a anuntat si cat va fi abonamentul lunar la serviciul sau de streaming video

Apple a prezentat noile telefoane iPhone 11, cu ecrane de 5,8, 6,1, respectiv 6,5 inci si preturi cuprinse intre 699 si 1,099 dolari si modele vor fi disponibile din 20 septembrie. Compania a anuntat ca la iPhone Pro va include in cutie si adaptorul pentru incarcarea rapida fast charge) pe care utilizatorii trebuiau sa-l cumpere separat. Apple a anuntat si serviciul sau de video streaming care va concura cu Netflix, iar abonamentul va fi 5 dolariluna. Apple a prezentat si o nouia generatie a tabletei iPad, dar si a ceasului Apple Watch.

Apple a prezentat iPhone 11, cu doua camere pe spate si optiuni noi pentru culori

Apple a prezentat marti, la evenimentul de toamna al companiei, telefonul iPhone 11, care este prevazut cu doua camere pe spate si optiuni noi pentru culori, pretul de baza fiind de 699 de dolari, relateaza Reuters.

Foxconn isi exploateaza muncitorii ilegal, pentru iPhone 11: Apple a confirmat gravitatea situatiei

Foxconn are o lunga traditie cand vine vorba de exploatarea muncitorilor pentru a face fata productie de terminale Apple, iar noul iPhone 11 nu este exceptie de la regula. Cei de la Apple.

Cel mai ieftin iPhone va fi lansat dupa iPhone 11. De ce e nevoie de unul

IPhone 11 va fi prezentat pe 10 septembrie si cel mai scump model va costa mai mult de 1. 000 de dolari. Dar Apple are un plan mai amplu, care include si un iPhone mai ieftin. iPhone 11 va fi.

ştiri de la Playtech

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2393 seconds )