Libnet.ro
UNICEF

12:30

Primul iPhone vandut pe eBay e lejer cel mai scump telefon din lume

Playtech Playtech,
Primul iPhone vandut pe eBay e lejer cel mai scump telefon din lume

Un utilizator de pe eBay vinde un iPhone din prima generatie de telefoane de la Apple, iar pretul este unul impresionant. Primul model al seriei de telefoane a fost lansat in 2007. Peste 12 ani. continuă pe Playtech

Cel mai bogat barbat din lume este un european. La fel si cea mai bogata femeie

Francezul Bernard Arnault, actionarul majoritar la LVMH, grupul de lux care detine marcile Louis Vuitton, Christian Dior, Moet Chandon si Tiffany Co, a devenit cel mai bogat om din lume , devansandu-l pe americanul Jeff Bezos, fondator si CEO al Amazon, informeaza Forbes.

Cine este actorul din serialul Netflix Stranger Things care incaseaza cel mai mare salariu. Nu, nu e Eleven!

Odata cu revenirea Stranger Thingspe 4 iulie, nu ne putem abtine sa ne uitam inapoi la cat a crescut seria de la o emisiune TV web cu numere moderate pana la un fenomen international plin de suflete. Aveti nevoie de dovezi?Aruncati o privire lasalariul sezonului 3Stranger Things. Ce actor din serialul Netflix Stranger Things este .

HOROSCOP. Starile afective pe care nativii din zodiac le experiementeaza cel mai des

Iata care sunt starile afective pe care nativii din zodiac le experimenteaza cel mai des.

Cel mai nou cuplu din showbiz face furori pe Internet! Primele imagini

Ceveste cu cel mai nou cuplu din showbiz face incunjurul lumii. Actrita americana de origine cubaneza Ana de Armas si actorul Bradley Cooper au fost vazuti iesind impreuna dintr-un hotel dupa ce au luat.

Stiai? Care este este cel mai vechi judet din Romania

Valcea este cel mai vechi judet din tara, dintre toate judetele Romaniei de la aceasta data, in prima luna a anului 2020 implinimd 628 de ani de atestare documentara.

VIDEO Declaratia zilei: Rafael Nadal si cel mai important moment din 2019 - Cum si-a motivat zambind ibericul alegerea

A avut un 2019 plin de rezultate foarte bune, dar atunci cand a fost intrebat care a fost cel mai important moment al sezonului trecut, Rafael Nadal a surprins pe toata lumea. Zambind, ibericul si-a motivat imediat raspunsul si a primit aplauze pe Rod Laver Arena.

POTRIVIT BUNDESBANK Cresterea economiei germane - la cel mai redus nivel de dupa criza datoriilor

Economia germana a inregistrat, anul trecut, cel mai lent ritm de crestere de dupa criza datoriilor din zona euro, din cauza franarii exporturilor, care a fost doar partial compensata de cererea interna solida, a previzionat luni Banca Centrala a Germaniei Bundesbank), transmite Reuters, conform Agerpres.

Acesta este cel mai puternic somnifer natural cu efect imediat. in cateva minute adormi bustean

Cel mai puternic somnifer natural cu efect imediat.

Care este cel mai mare salariu care se plateste la Lidl. Iata ce studii trebuie sa ai

Lidl Discount SRL cu o cifra de afaceri de 7,7 miliarde lei, anul trecut, este unul din jucatorii importanti de pe piata de retail din Romania. De altfel este unul dintre cele mai mari lanturi de magazine din Europa. Care este cel mai mare salariu care se plateste la Lidl Istoria Lidl a inceput in .

Eurostat: Grecia, Bulgaria, Croatia si Romania, tarile cu cel mai ridicat procentaj al gospodariilor cu probleme la plata utilitatilor

Aproape 7% dintre gospodariile din Uniunea Europeana nu au putut in 2018 sa-si plateasca la timp facturile la utilitati caldura, electricitate, gaze naturale, apa etc. ), din cauza dificultatilor financiare, iar cel mai ridicat procentaj se afla in Grecia, Bulgaria, Croatia si Romania, arata datele publicate luni de Oficiul European de Statistica Eurostat).

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2327 seconds )