Libnet.ro
UNICEF

16:00

Produse Apple la reducere de Black Friday - Recomandarile noastre

Adevărul Adevărul,
Produse Apple la reducere de Black Friday - Recomandarile noastre

Nu i-am uitat pe fanii companiei din Cupertino, care isi mentine preturile ridicate la majoritatea produselor, insa are si cateva oferte destul de bune. continuă pe Adevărul

Produse Samsung la reducere de Black Friday - Recomandarile noastre

Black Friday este o ocazie excelenta pentru a-ti face o actualizare a inventarului de gadget-uri si dispozitive, fie ca ne referim la televizoare, telefoane sau cabluri de incarcare. Pentru fanul Samsung, am adunat cateva produse la oferta, care te-ar putea interesa.

Produse Huawei la reducere de Black Friday - Recomandarile noastre

Producatorul din Shenzhen ia si el parte la Black Friday, si are cateva reduceri considerabile. Iata care din ele ne-au atras atentia.

Televizor 4K la 999 de lei si laptop de 499 de lei: eMAG anunta 10 produse aflate la oferta de Black Friday

Pentru cel mai asteptat eveniment de cumparaturi al anului, eMAG are in oferta o varietate de 3,5 milioane de produse, care vor beneficia de reduceri totale in valoare de 270 de milioane de lei.

BLACK FRIDAY: PC Garage anunta reduceri pentru sute de produse

PC Garage, anunta inceputul campaniei Black Friday din data de 15 noiembrie, in cadrul careia va oferi reduceri substantiale la sute de produse din categoriile Gaming, Componente, Laptopuri si Telefoane, se arata intr-un comunicat emis Redactiei noastre.

Black Friday la eMAG: 10 de produse cu cel mai mic pret din Romania

Traditional, eMAG are cateva produse iconice pentru Black Friday. Sunt preturi foarte mici, iar unitatile sunt limitate. Vorbim de cateva sute, poate peste o mie, in cel mai bun caz. intr-un.

Black Friday ghid pentru consumatori. Zece lucruri pe care trebuie sa le stii cand vine vorba de drepturile tale

Pentru consumatorul amator de cumparaturi online, cea mai importanta zi din an este Black Friday. in aceasta zi, se presupune ca magazinele ar trebui sa aiba cele mai mari reduceri de pret, iar tu, consumatorul, deja ai pus in lista de dorinte o multime de produse pe care le urmaresti de ceva vreme. Totusi, cand suntem pur si simplu asaltati cu oferte de reducere a preturilor si exista un timp limitat in care promotiile sunt valabile, alegerile noastre sunt facute sub presiune si nu stim ce sa cumparam mai intai, iar nu de putine ori se intampla sa facem o achizitie pe care apoi sa o regretam!.

Black Friday 2019 la produse Apple - iPhone, iPad, Apple Watch

Black Friday va fi organizat pe 15 noiembrie si poti sa cumperi iPhone, iPad, Apple Watch si alte produse Apple. eMAG va avea oferte de Black Friday 2019 din dimineata zilei de 15 noiembrie.

Black Friday la eMAG: produsul surpriza cu reducere de 45.000 euro

EMAG a dezvaluit primele produse de Black Friday. Si, in 2019, se duce catre ziua aceea cu o reducere imensa: 45. 000 de euro. Asta la pachet cu toate miile de produse pe care le va avea. eMAG.

LIVEBLOG. Black Friday 2019: recomandari si noutati legate de cel mai mare eveniment de vanzari din an

Noutatile de Black Friday si cele mai importante oferte vor putea fi gasite aici, impreuna cu recomandarile noastre.

Black Friday la eMAG: reducere masiva la Samsung si anvelope de la 100 lei

Mai sunt cateva ore in care poti adauga produse in cos. Apoi, eMAG inchide taraba si mai deschide in dimineata de Black Friday. Ca sa-ti fie mai usor, am obtinut opt produse pe.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2202 seconds )