Libnet.ro
UNICEF

19:17

Tom Hanks, daramat complet pentru ca filmul sau nu ajunge la cinema, ci pe Apple TV+

Playtech Playtech,
Tom Hanks, daramat complet pentru ca filmul sau nu ajunge la cinema, ci pe Apple TV+

In contextul pandemiei, cea mai noua superproductie cu Tom Hanks in rolul principal nu va mai ajunge in cinematografe. in schimb, va fi distribuita prin intermediul serviciului de streaming. continuă pe Playtech

Tom Hanks, primul interviu dupa coronavirus. Nu am niciun respect pentru cei ce nu poarta masca!

Tom Hanks a acordat primul sau interviu dupa ce s-a vindecat de coronavirus. Actorul s-a declarat nemultumit si dezamagit de masurile adoptate de autoritati in lupta cu noul COVID-19. Nu am nici un respect pentru cei care nu poarta masca, spune el.

Tom Hanks, mesaj pentru cei care refuza sa poarte masca de protectie: Nu am niciun respect pentru voi. Este cel mai simplu lucru pe care poti sa-l faci

Actorul american Tom Hanks, care s-a vindecat de Covid-19, a declarat ca nu are prea mult respect pentru persoanele care refuza sa puna in practica masurile de precautie, precum purtarea unei masti in spatii publice.

Noul film de razboi al lui Tom Hanks va fi o lectie in fata coronavirusului VIDEO

Tom Hanks are inima franta ca noul sau film de razboi nu va fi lansat in cinematografe din cauza pandemiei, dar are speranta ca va putea fi considerat o lectie pentru spectatori despre cum sa te comporti in fata adversitatii, chiar daca este vorba despre un virus, potrivit AFP, citata de news. ro.

Noul film de razboi al lui Tom Hanks - o lectie in fata coronavirusului

Tom Hanks are inima franta ca noul sau film de razboi nu va fi lansat in cinematografe din cauza pandemiei, dar are speranta ca va putea fi considerat o lectie pentru spectatori despre cum sa te comporti in fata adversitatii, chiar daca este vorba despre un virus.

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2291 seconds )