Libnet.ro
UNICEF

14:00

Argentina: Doi piloti aflati la mansa unui avion au fost concediati dupa ce au facut un selfie cu un fotomodel in cabina (FOTO)

B1 B1,
Argentina: Doi piloti aflati la mansa unui avion au fost concediati dupa ce au facut un selfie cu un fotomodel in cabina (FOTO)

Doi piloti au fost concediati dupa ce au facut mai multe selfie-uri cu un fotomodel chiar in cockpit, informeaza B1 TV. Tanara, celebra pentru prezentarile sale in lenjerie intima a postat pe o retea de. continuă pe B1

UPDATE. 116 persoane au murit dupa prabusirea unui avion militar intr-un cartier rezidential. Bilantul victimelor ar putea sa creasca

Cel putin 116 persoane au murit marti in Indonezia in urma accidentului unui avion militar care s-a prabusit intr-o zona locuita din Medan, un mare oras din Sumatra, relateaza AFP. Avionul, un Hercules C-130.

Accident aviatic GRAV in Indonezia: Cel putin 116 persoane au murit, in urma PRABUSIRII unui avion militar

Cel putin 116 persoane au murit, marti, in Indonezia, dupa ce un avion militar s-a prabusit intr-o zona locuita din Medan.

Cel putin 113 persoane au murit dupa prabusirea unui avion militar intr-un cartier rezidential. FOTO si VIDEO de la SCENA TRAGEDIEI

30 - Cel putin 113 persoane au murit, dupa ce un avion militar de transport s-a prabusit peste un hotel din Indonezia, informeaza agentiile de presa din intreaga lume, citand un inalt oficial mi.

Cel putin 30 de morti dupa prabusirea unui avion militar indonezian

Un avion de transport militar indonezian s-a prabusit intr-o zona rezidentiala din orasul Sumatra, Indonezia, si asupra unui hotel, omorand cel putin 30 de persoane, informeaza Reuters.

ştiri din High-tech

ştiri de la B1

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2414 seconds )