Libnet.ro
UNICEF

18:30

Care sunt cele mai populare cautari pe Google dupa finala Cupei Mondiale 2014

Adevărul Adevărul,
Care sunt cele mai populare cautari pe Google dupa finala Cupei Mondiale 2014

Google a publicat trendurile online dupa finala Cupei Mondiale 2014 in Germania a invins Argentina cu 1-0. Potrivit datelor motorului de cautare, Germania primeste 66% din atentia internautilor. continuă pe Adevărul

REPARTIZARE LICEU 2014 BUZAU Ministerul Educatiei a publicat rezultatele repartizarii computerizate. La Hasdeu sunt cele mai mari medii

Rezultatele primei repartizari computerizate la liceu de anul acesta mentine Colegiul National B. Hasdeu pe primul loc in topul liceelor din judetul Buzau, cu cele mai mari medii de admitere. Din primii 20 de elevi cu cele mai bune rezultate, 19 au ales colegiul amintit iar un singur elev a ales alta unitate, respectiv Colegiul National Al. Vlahuta, din Ramnicu Sarat.

Audieri: Horea Uioreanu acorda contracte firmei care venea cu cele mai influente relatii

Au aparut noi date din dosarul de coruptie al lui Horea Uioreanu. Conform reporterilor de la stiripesurse. ro, se pare ca baronul acorda contractele firmei care venea cu cele mai influente relatii si nu neaparat.

FOTO: Top 8 cele mai ciudate joburi pe care le-au avut vedetele inainte sa devina celebre

Putini sunt cei care au norocul sa-si descopere de la varste fragede lucrurile care ii pasioneaza. De fapt cei mai multi dintre noi ne doream cand eram mici sa ajungem doctori, pompieri, aviatori sau poate chiar super-eroi. Insa, ca adulti de cele mai multe ori ajungem sa avem profesii din cele mai nebanuite, fie ca rezultat al unei necesitati.

Ce locuri de munca sunt disponibile la AFOFM. Femeile, cele mai mare sanse de angajare

Somerii aflati in cautarea unei slujbe nu au prea mari sanse de angajare. Cele mai multe locuri de munca disponibile sunt pentru femei. Industria textila vine cu o oferta bogata: peste o suta de posturi pentru confectioner imbracaminte si muncitor necalificat.

Top 12 cele mai frumoase rochii de mireasa Vera Wang purtate de celebritati in ziua nuntii!

De la Victoria Beckham sau Alicia Keys si pana la Avril Lavigne, Ivanka Trump, Hilary Duff ori Chelsea Clinton, iata care sunt starurile care, in ziua nuntii lor, au ales sa straluceasca in superbe rochii de mireasa Vera Wang.

Inchirierea si vanzarea de spatii comerciale in Romania, una dintre cele mai mari rate de crestere din Europa

GfK a lansat studiul Analiza a scenei de retail european, cuprinzand cele mai recente evolutii si prognoze pentru 2014. Indicatorii de piata evaluati de GfK pentru un total de 32 de tari europene sunt: puterea de cumparare, cifra de afaceri.

Victor Ponta, favorit pentru castigarea alegerilor prezidentiale. Dintre candidatii dreptei, Klaus Iohannis are cele mai mari sanse in turul doi - sondaj INSCOP

Victor Ponta este cotat ca favorit pentru castigarea alegerilor prezidentiale din aceasta toamna, potrivit unui sondaj INSCOP comandat de cotidianul Adevarul, care arata ca primul ministru ar avea cele mai mari probleme in turul doi in fata liberalului Klaus Iohannis.

Serialul Urzeala tronurilor a primit cele mai multe nominalizari la premiile Primetime Emmy 2014

Serialul Urzeala tronurilor/ Game of Thrones conduce in topul productiilor de televiziune care au primit cele mai multe nominalizari la Primetime Emmy Awards 2014. Serialul dramatic produs de televiziunea HBO va.

Vrei un bebelus? Iata cele mai mari 10 schimbari de viata aduse de un copil

Venirea pe lume a unui copil este cel mai frumos lucru ce se poate intampla intr-o familie, insa multe lucruri nu vor mai fi niciodata la fel. Esti pregatit pentru ele Iata cele mai mari schimbari de viata.

Bilant tragic! Cele mai multe dintre victimele bombardamentelor israeliene din Fasia Gaza sunt femei si copii

Femeile si copiii reprezinta 30% dintre cei 172 de palestinieni care si-au pierdut viata in cele sapte zile de bombardamente aeriene israeliene in Fasia Gaza, relateaza AGEREPRES. Conform bilantului.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2092 seconds )