Libnet.ro
UNICEF

22:30

Ce impact a avut incalzirea globala asupra celor mai mari animale care au trait vreodata pe Pamant

Playtech Playtech,
Ce impact a avut incalzirea globala asupra celor mai mari animale care au trait vreodata pe Pamant

Incalzirea globala a produs, practic, dinozaurii uriasi, spun oamenii de stiinta, dupa ce au descoperit cel mai vechi sauropod de acum 179 milioane de ani, in Argentina. Gigantul. continuă pe Playtech

Ministrul britanic de Finante va anunta saptamana viitoare cele mai mari imprumuturi publice de dupa Al Doilea Razboi Mondial

Ministrul britanic de Finante Rishi Sunak va anunta saptamana viitoare cele mai mari imprumuturi publice al Marii Britanii de dupa Al Doilea Razboi Mondial, la prezentarea planurilor de cheltuieli, dupa cea mai grava prabusire a economiei tarii produsa in ultimii peste 300 de ani, relateaza CNBC.

Marea Britanie, cele mai mari imprumuturi dupa Al doilea Razboi Mondial

Ministrul britanic de Finante Rishi Sunak va anunta saptamana viitoare cele mai mari imprumuturi publice al Marii Britanii de dupa Al Doilea Razboi Mondial, dupa cea mai grava prabusire a economiei tarii produsa in ultimii peste 300 de ani, relateaza CNBC, citat de news. ro.

Unde ai cele mai mari sanse sa te infectezi cu SARS-CoV-2. Cum se poate evita pericolul fara inchiderea afacerilor

Restaurantele, salile de sport si cafenelele sunt in topul locurilor in care ai cele mai mari sanse sa te infectezi cu SARS-CoV-2, conform unui studiu publicat in revista Nature. Cercetatorii vin si cu solutii de evitare a raspandirii coronavirusului.

Telescopul Arecibo din Puerto Rico, unul dintre cele mai mari din lume, demontat dupa 57 de ani de existenta

Telescopul Arecibo este unul dintre cele mai mari din lume si a folosit la numeroase descoperiri din domeniul astronomiei, dar perioada sa de glorie s-a incheiat si va fi demontat din cauza unor deteriorari ale structurii care nu pot fi remediate si care pun in pericol pe oricine ar incerca sa se apropie de zona respectiva.

Concedieri masive la unul dintre cei mai mari producatori auto: 2.500 de oameni disponibilizati pana la sfarsitul anului

Concedieri masive la unul dintre cei mai mari producatori auto vor avea loc in perioada urmatoare, acordul, care cuprinde si plecari voluntare, fiind deja semnat cu sindicatele.

Pretul testelor Covid-19 la cele mai mari clinici. Unde gasiti cel mai mic pret

Pretul testelor Covid Real Time PCR difera de la o clinica privata la alta, tariful fiind si cu aproape 50% mai mare in anumite cazuri, se arata intr-o analiza efectuata de Agerpres, pe baza informatiilor publicate pe site-urile clinicilor private.

Black Friday 2020 - Una dintre cele mai mari companii de curierat spune ca numarul de colete a fost cu 30% mai mare decat in 2019

Companiile de curierat fac bilantul ultimului Black Friday si anunta livrari record. Weekend-ul care a urmat Black Friday a consemnat cel mai mare numar de livrari din acest an, cresterile de volume raportate de compania de curierat DPD Romania fiind importante: un numar dublu de colete fata de o zi normala, o crestere de peste 10% fata de cea mai aglomerata perioada din lockdown aprilie-mai) si de 30% fata de perioada Black Friday de anul trecut.

Bucurestiul, lider la infectari in topul celor mai afectate zone de epidemie. Care sunt urmatoarele judete din clasament

Bucurestiul se mentine in topul zonelor unde au fost inregistrate cele mai multe noi infectari intr-un interval de o zi 1. 168 persoane depistate pozitiv in ultimele 24 de ore si un total de 57. 183 cazuri.

Bucurestiul, lider la infectari in topul celor mai afectate zone de epidemie. Care sunt judetele din top

Bucurestiul se mentine in topul zonelor unde au fost inregistrate cele mai multe noi infectari intr-un interval de o zi 1. 412 persoane depistate pozitiv in ultimele 24 de ore si un total de 56. 015 cazuri. Pe locul II este judetul Cluj, cu 520 de cazrui noi, iar pe III judetul Constanta cu 456 de noi infectari.

Cele mai mari greseli pe care le fac companiile cand isi relanseaza site-ul

Care sunt cele mai frecvente greseli, din perspectiva unei agentii de SEO, pe care companiile le fac cand isi relanseaza site-ul. Daca mecanismul de relansare nu ia in calcul toti factorii, afacerea respectiva poate incasa o lovitura destul de puternica in ceea ce priveste indexarea in motoarele de cautare, ceea ce poate duce la pierderi financiare considerabile.

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2197 seconds )