Libnet.ro
UNICEF

08:45

24 IT. Cele mai tari noutati tech anuntate la CES 2019

Antena3 Antena3,
24 IT. Cele mai tari noutati tech anuntate la CES 2019

Dincolo de accentul pus pe investitiile companiei in inteligenta artificiala, Interrnet of Things si 5G, Samsung a venit cu o serie de noutati care au furat ochii. Vedeta a fost televizorul LED QLED 8K modelul 98 -. continuă pe Antena3

in ce judete sunt raportate cele mai multe si cele mai putine infectii nosocomiale

607 infectii spitalicesti au fost raportate in total in Romania in anul 2017, fruntase la raportarea infectiilor fiind Capitala unde sunt, de altfel, si cele mai multe spitale) si judetele Iasi, Cluj si Timis. La polul opus, judetele care au raportat cele mai putine infectii sunt Covasna, Ialomita, Giurgiu, Gorj si Tulcea.

Harta infectiilor n spitalele din Romnia: Unde sunt raportate cele mai multe si cele mai putine nosocomiale

607 infectii spitalicesti au fost raportate in Romania in anul 2017, fruntase la raportarea infectiilor fiind capitala unde sunt, de altfel, si cele mai multe spitale) si judetele Iasi, Cluj si Timis. La polul opus, judetele care au raportat cele mai putine infectii sunt Covasna, Ialomita, Giurgiu, Gorj si Tulcea, potrivit Institutului National de Sanatate Publica. Numarul mic de infectii raportate de unele spitale nu inseamna neaparat ca acolo nosocomialele sunt mai putine, subraportarea infectiilor fiind un fenomen in Romania.

FOTO Cele mai bizare obiecte gasite in oameni ajunsi la Urgente. Topul unic in lume intocmit in Statele Unite

Specialistii din Statele Unite au intocmit o baza de date care cuprinde cele mai bizare obiecte gasite in oameni modul in care au ramas blocate.

Cele mai bune bancuri cu studenti. Cum scapi de nota 4 la examenul de Logica

Pe internet circula multe bancuri si glume pe seama studentilor. in cele ce urmeaza va vom prezenta o colectie cu zece dintre cele mai inspirate bancuri care au in prim-plan studentii.

VIDEO Zece dintre cele mai asteptate filme ale anului 2019

Va propunem cateva dintre cele mai asteptate pelicule care vor rula in cinematografe in acest an. Printre selectii se numara filme realizate de regizori consacrati.

FOTO Cele mai fermecatoare si cele mai neinspirate aparitii de la Critics Choice Awards 2019: Pare invelita in staniol

Cea de-a 24-a editie a galei Critics Choice Awards a surprins pe covorul albastru atat rochii de gala apreciate, cat si outfituri neinspirate, comparate cu o bomba de glitter, ciucuri roz ca o cortina si staniol.

Candsa-ti cumperi bilete de avion pentru a beneficia de reduceri de pana la 60% si destinatiile cu cele mai mici preturi

In luna ianuarie biletele de avion au preturi cu pana la 60% mai mici fata de media intregului an. Spre exemplu, un bilet pe ruta Londra-Bucuresti si retur cumparat in ianuarie, cu date de calatorie in octombrie, poate fi cu aproximativ 50% mai ieftin decat in alta perioada a anului.

Cele mai rasfatate pisici din lume! Au un apartament doar pentru ele

David Callisch, propietarul apartamentului din San Jose, California, este de parere ca cele doua pisici, Louise si Rina, sunt chiriasii ideali. Nu consuma alcool. Nu fumeaza. Nu dau volumul tare la muzica,?.

HOROSCOP. Cele mai enervante lucruri despre fiecare zodie

Fiecare zodie are o parte intunecata. Afla ce te caracterizeaza pe tine: HOROSCOP. Berbec 21 martie- 19 aprilie) Partea enervanta: Se enerveaza usor, transforma cel mai mic conflict intr-o.

ştiri din High-tech

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2025 seconds )