Libnet.ro
UNICEF

08:15

Bucuresti ca-n Dubai: unde va fi cea mai mare plaja artificiala

Playtech Playtech,
Bucuresti ca-n Dubai: unde va fi cea mai mare plaja artificiala

Primaria Sectorului 6 vrea sa construiasca pe Lacul Morii cea mai mare plaja artificiala din Bucuresti si nu numai. Mai vrea sa dezvolte pe Lacul Morii si zona de promenada. Lucrarile urmeaza sa inceapa in primavara acestui an. Primaria Sectorului 6 vrea sa aloce 44,7 milioane de lei pentru amenajarea zonelor de promenada de pe Lacul [] . continuă pe Playtech

Vicepresedintele Comisiei Europene critica din nou Guvernul de la Bucuresti: Cea mai mare provocare cu care se confrunta Uniunea Europeana este ca tari precum Polonia, Ungaria si Romnia se abat de la calea democratica liberala

Cea mai mare provocare cu care se confrunta Uniunea Europeana este in prezent ca tari precum Polonia, Ungaria si Romania se abat de la calea democratiei liberale, spune, intr-un interviu pentru CNBC, vicepresedintele Comisiei Europene Jyrki Katainen, care a criticat in mai multe randuri puterea de la Bucuresti pentru masurile care slabesc statul de drept. Cu o zi in urma, el afirma ca intentia Guvernului de la Bucuresti de a emite o Ordonanta de Urgenta pentru contestatia in anulare este incredibila si ca poporul roman merita stat de drept. Reactia Comisiei Europene privind Ordonanta pentru revizuirea unor sentinte: Este esential ca Romania sa revina pe drumul cel bun in lupta impotriva coruptiei, sa asigure o justitie independenta si sa evite orice pasi inapoi.

VREMEA. Prognoza meteo pentru 22 ianuarie: Vom avea precipitatii in cea mai mare parte a tarii

Vremea va fi in general inchisa, cu precipitatii in cea mai mare parte a tarii. Acestea vor fi mixte in regiunile vestice, sudice si sud-estice, mai ales in timpul noptii si pe spatii mici se.

Somerii cu studii liceale, cea mai mare pondere in totalul somerilor inregistrati la AMOFM Bucuresti

La sfarsitul lunii decembrie, in evidentele Agentiei Municipale pentru Ocuparea Fortei de Munca Bucuresti erau inregistrati 15. 710 someri din care 8. 477 femei), rata somajului fiind de 1.

Amiralul Emil Cico Dumitrescu si contributia acestuia la falimentul Resial SA, cea mai mare fabrica de caramizi refractare din Romania

Decesul amiralului Emil Cico Dumitrescu la varsta de 84 de ani, fost consilier prezidential al lui Ion Iliescu, readuce in atentie contributia acestuia la falimentul unei dintre cele mai mari fabrici din Alba Iulia, Resial SA.

Cati criminali, violatori si talhari au iesit din cea mai mare inchisoare din Moldova cu recursul compensatoriu. Violatorul notoriu care a recidivat dupa cateva zile

Cei mai multi dintre detinutii eliberati de la Iasi in baza recursului compensatoriu au executat pedepse pentru omor, viol sau talharie.

Cea mai mare amenintare a sanatatii publice din 2019

2019 ar putea sa fie anul in care una din cele mai mari amenintari cu care ne vom confrunta suntem insusi noi, oamenii - mai exact, acei oameni care refuza vaccinurile de teama. Organizatia.

Simona Halep, la ntoarcerea n tara: Nu am nici cea mai mica idee cnd voi reveni pe locul 1 si nici nu ma gndesc la asta

Simona Halep a revenit, miercuri, in Romania dupa turneul de la Australian Open, unde a fost eliminata de Serena Williams in faza optimilor de finala. incepand de luni, romanca nu va mai ocupa prima pozitie in clasamentul mondial: Nu am nici cea mai mica idee si nici nu ma gandesc la acest lucru, a raspuns Halep, intrebata cand va reveni pe locul 1 WTA.

EXCLUSIV Interviu cu Daniel Negreanu, cel mai de succes jucator de poker din istorie: Am plans pentru Romania, iar Hagi mi-a dat cea mai mare lectie

Prezent in Bahamas, la PokerStars Players NL Holdem Championship, vedeta turneului de peste 26 de milioane de dolari a vorbit in exclusivitate pentru Weekend Adevarul.

Dragoste si catuse: Cea mai frumoasa POLITISTA a fost parasita de iubit, dupa o relatie de 10 ani. Motivul despartirii este INCREDIBIL... (FOTO)

Are 700. 000 de fani pe Instagram si este considerata cea mai frumoasa politista din Germania. Succesul mediatic insa nu i-a adus si noroc in dragoste. Adrienne Koleszar a anuntat ca este singura, dupa ce a p.

FOTO Cea mai veche cula din Romania, inchisa din cauza unor neintelegeri. Reactia presedintelui CJ Valcea

Incepand cu 1 ianuarie 2019, cea mai veche cula n. r. - in Oltenia, in trecut, casa fortificata a unui boier) din Romania, Cula Greceanu din judetul Valcea, a fost inchisa. in timp ce proprietarii sustin ca nu s-a platit chiria, iar autoritatile nu fac nimic pentru a o cumpara, seful administratiei judetene declara ca este vorba despre o cladire in litigiu si ca se vor gasi bani pentru a redeschide cula circuitului turistic si muzeal.

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2285 seconds )