Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cainii pot detecta cancerul cu o precizie fenomenala

Playtech Playtech,
Cainii pot detecta cancerul cu o precizie fenomenala

Mai multi cercetatori au incercat sa gaseasca modalitati prin care inteligenta artificiala si alte tehnologii scumpe ar putea detecta cancerul. Un startup din Florida a mers pe o cale mai. continuă pe Playtech

VIDEO Constanta: Altercatie intre un pieton care a traversat neregulamentar si mai multi politisti

Inspectoratul de Politie Judetean IPJ) Constanta a precizat miercuri, in urma aparitiei in spatiul public a unei inregistrari video cu o altercatie in care au fost implicati un barbat care a traversat neregulamentar si mai multi politisti, ca interventia acestora a fost conform normelor legale in conditiile in care pietonul a devenit agitat si a incercat sa fuga, relateaza Agerpres.

SOC in Romania! Mai multi oameni AU GASIT bancnote de 200 de lei, REALE, PE STRADA si le-au dus la politie: Ce au aflat, intrece orice imaginatie

A plouat cu bani in Suceava! Mai multi oameni de acolo au gasit bancnote de 200 de lei pe strada in zona centrala a municipiului.

Statul nu se lasa si cere mai multi bani din dividendele Transgaz. La Nuclearelectrica, Fondul Proprietatea i-a luat-o inainte

Actionarii Transgaz si Nuclearelectrica se pot astepta la dividende mai mari decat cele propuse initial de sefii celor doua companii, dupa ce Ministerul Economiei si Fondul Proprietatea au cerut distributii mai generoase din partea acestora.

DUPA CUM ERA DE ASTEPTAT: Statul cere mai multi bani de la Transgaz

Ministerul Economiei a completat ordinea de zi a adunarii generale a actionarilor Transgaz din data de 23 aprilie cu un punct privind distribuirea unui dividend brut de 37,89 lei/actiune, mai mare decat cel propus de conducerea companiei la jumatatea lunii martie de 21,66 lei/titlu.

S-a decis: Ei sunt romanii ce vor primi MAI MULTI BANI la pensii! Vezi daca si TU esti pe lista!

Pensiile fostilor angajati ai Ministerului de Interne sunt mai mari decat ale celor care au fost angajati ai Ministerului Apararii, arata datele Caselor Sectoriale ale celor doua institutii.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )