Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cei mai buni jucatori de DOTA 2 au fost invinsi de inteligenta artificiala

Playtech Playtech,
Cei mai buni jucatori de DOTA 2 au fost invinsi de inteligenta artificiala

Algoritmul de inteligenta artificiala dezvoltat de OpenAI, grupare non-profit, a reusit sa invinga cei mai buni jucatori de DOTA 2 din lume. Acest sistem de inteligenta artificiala a mai. continuă pe Playtech

Profesor Dr. Cristian Radu Popescu, unul dintre cei mai buni medici din tara a murit!

Spitalul Clinic Coltea anunta ca a incetat din viata Dr. Cristian Radu Popescu, profesor de o incontestabila reputatie, in varsta de 73 de ani si medic chirurg ORL de exceptie. Cu o cariera de peste 40.

Olimpiada satelor din Transilvania 2019. Cei mai buni elevi din opt judete se intrec la matematica

Elevii din satele Transilvaniei se intalnesc in acest sfarsit de saptamana in localitatea salajeana Bobota, pentru a-si testa cunostintele in domeniul matematicii.

Cei mai buni liceeni, premiati de TenarisSilcotub. Cati bani au primit copiii care exceleaza la invatatura

TenarisSilcotub a premiat o noua generatie de castigatori ai Burselor de Merit, intr-un eveniment ce a reunit liceeni si oameni de succes din Calarasi.

Pagina de media: Unul dintre cei mai vechi oameni din Mediafax pleaca din compania lui Adrian Sarbu

Indira Crasnea, unul dintre cei mai vechi angajati ai Mediafax, paraseste grupul de presa dupa 25 de ani. Jurnalista a fost in ultima perioada redactor-sef al publicatiei Monitorul apararii si Securitatii, parte a Mediafax, anunta paginademedia. ro.

Cei mai bogati 3% dintre rusi detin 90% dintre activele financiare ale tarii

Cei mai bogati 3% rusi detin 89% din totalul activelor financiare din tara, arata un studiu realizat de Scoala Superioara de Economie si banca de stat VEB, noteaza Moscow Times.

HOROSCOP. Cei mai gelosi barbati in functie de zodie

Cu totii avem momente de gelozie si pentru fiecare gelozia se manifesta in fel si chip. Iata care sunt cei mai gelosi barbati, in functie de zodia lor, si cum se manifesta acestia cand sunt.

SCANDAL URIAS la Asia Express, sezonul 2: E vorba de cei mai iubiti concurenti! Ce s-a intamplat, de fapt, dupa ce au plecat acasa...(FOTO)

Dupa ce a slabit mai bine de zece kilograme participand la Asia Express, una dintre vedetele showului a trecut la cura de slabire cu. hot-dog! Este vorba despre Ana Morodan, care a fost vazuta recent.

VIDEO 'Game of Thrones' - Lectii de limba valyriana pentru cei mai pasionati fani ai serialului

Lingvistul american David J. Peterson este cel care a inventat dialectele fictionale din serialul 'Game of Thrones', insa cand vine vorba despre cel mai bun vorbitor de valyriana, exista o persoana care nu are concurenta, potrivit Reuters.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2119 seconds )