Libnet.ro
UNICEF

01:05

Inteligenta artificiala de la Facebook pune populatia Africii pe harta

Playtech Playtech,
Inteligenta artificiala de la Facebook pune populatia Africii pe harta

Facebook a reusit sa alcatuiasca o harta a Africii care arata exact cum este distribuita populatia pe suprafata continentului. Harta este extrem de precisa si a fost creata cu ajutorul. continuă pe Playtech

Inteligenta artificiala si mesajele personalizate de pe produsele vandute pe Facebook: Exemple amuzante si cazul unei firme inchise

Daca folosesti Facebook, cel mai probabil ti-au aparut macar de cateva ori oferte cu diferite produse, precum tricouri, cani sau brelocuri pe care, dintr-o coincidenta ciudata, era inscriptionata luna in care te-ai nascut, zodia, numele sau fata unui personaj preferat dintr-un serial. Mesajele de pe acestea sunt produsul unui algoritm de inteligenta artificiala care foloseste datele utilizatorilor pentru a le genera.

RECOMANDAREA CE Inteligenta artificiala sa fie folosita doar in scop legal

Exemplele de inventii utile folosite in scop distructiv sunt nenumarate. Tocmai de aceea, companiile care lucreaza cu inteligenta artificiala trebuie sa instaleze mecanisme care sa asigure ca aceasta nu este utilizata in mod ilegal, potrivit unor noi recomandari de etica facute de Comisia Europeana. Proiectele de inteligenta artificiala trebuie sa fie transparente, sa fie supravegheate uman, sa dispuna de algoritmi siguri si de incredere si sa respecte reglementarile referitoare la protectia datelor, a aratat Comisia, printre alte recomandari.

UE vrea reguli noi pentru afacerile care folosesc inteligenta artificiala

Afacerile care lucreaza cu inteligenta artificiala AI) trebuie sa instaleze mecanisme care sa asigure ca tehnologia nu este utilizata in mod ilegal, potrivit unor noi recomandari de etica facute de Comisia Europeana.

Facebook utilizeaza inteligenta artificiala pentru pastrarea amintirii celor dragi

Facebook a declarat ca lucreaza la o metoda de a preveni primirea de notificari legate de persoane apropiate care au decedat, prin intermediul AI, potrivit BBC.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2226 seconds )