Libnet.ro
UNICEF

12:30

Inteligenta Artificiala va fi folosita pentru trierea imigrantilor care vor sa intre in Uniunea Europeana

Adevărul Adevărul,
Inteligenta Artificiala va fi folosita pentru trierea imigrantilor care vor sa intre in Uniunea Europeana

Ceea ce probabil ar fi sunat ca un scenariu SF in urma cu cativa ani, poate deveni realitate in viitorul apropiat. Criza imigrantilor cu care s-au confruntat tarile din Uniunea Europeana in urma cu trei ani a dus la dezvoltarea unor sisteme inteligente care sa ajute la trierea aestora, pentru ca ofiterii vamali sa poata analiza mai bine fiecare caz in parte. continuă pe Adevărul

Radu Banciu: Senatul a votat mai multe modificari la o lege binevenita pentru toti cei care vor sa se apuce de furat. Dragi infractori, uniti-va! (VIDEO)

Senatul a adoptat luni mai multe modificari la Legea privind executarea pedepselor si a masurilor privative de libertate. Una dintre cele mai controversate este prevederea conform careia persoanele condamnate la.

Inteligenta artificiala poate creste profitabilitatea anumitor sectoare cu 60%

Inteligenta artificiala poate creste profitabilitatea sectorului de retail si a celui engros cu aproape 60%, pana in 2035, atragand un val de interes si de investitii din partea companiilor, potrivit unei analize a Business Insider Intelligence, arata News. ro.

Brandurile de moda care vor renunta la plastic

Brberry, HM si LOreal sunt doar cateva dintre companiile care vor sa se implice in criza mondiala a plasticului. Lista cu brandurile din fashion si beauty, care vor sa renunte la folosirea plasticului virgin, este lunga si creste de la o saptamana la alta.

HOROSCOP. Zodiile care vor avea un NOIEMBRIE de cosmar. Nimic nu le iese!

Luna noiembrie aduce doar lucruri rele pentru trei semne zodiacale. Iata care sunt cei mai mari ghinonisti ai acestei perioade. HOROSCOP BERBEC - Vei avea o luna de cosmar. Nimic nu iti va merge bine iar.

HOROSCOP. Zodiile care vor avea un Halloween de poveste. Le merge totul perfect

Exista trei zodii pentru care perioada Halloween-ului este plina de magie si dorinte implinite. Sunt rasfatatele zodiacului. HOROSCOP LEU- Iti vei descoperi puterile ascunse. Este anul tau iar de.

HOROSCOP. Zodiile care vor avea un NOIEMBRIE de cosmar. Nu le merge deloc bine!

Luna noiembrie aduce nefericire pentru trei semne zodiacale. Iata care sunt cei mai mari ghinonisti ai acestei perioade. HOROSCOP BERBEC - Vei avea o luna de cosmar. Nimic nu iti va merge bine iar lucrurile.

Bulgarii au un proiect de masini electrice pentru care vor sa strnga 11 milioane de dolari

In Bulgaria este un producator de masini de curse care concureaza cu super-cars ca Porsche, Aston Martin sau Maserati si care vrea sa scoata un model electric, informeaza Bloomberg, citata de Mediafax.

HOROSCOP. Zodiile care vor avea un NOIEMBRIE de cosmar. Nu le merge bine!

Luna noiembrie aduce nefericire pentru trei semne zodiacale. Iata care sunt ghinonistii acestei perioade. HOROSCOP BERBEC - Vei avea o luna de cosmar. Nimic nu iti va merge bine iar lucrurile vor ajunge din.

HOROSCOP. Zodiile care vor avea un NOIEMBRIE de cosmar. Nimic nu le merge bine!

Luna noiembrie aduce nefericire pentru trei semne zodiacale. Iata care sunt ghinonistii acestei perioade. HOROSCOP BERBEC - Vei avea o luna de cosmar. Nimic nu iti va merge bine iar lucrurile vor ajunge din.

ALERTA METEO: Schimbare radicala a vremii! Care vor fi zonele cele mai afectate!

Saptamana viitoare vremea deosebit de calda din aceasta perioada se va incheia, meteorologii anuntand ca frigul va pune stapanire pe toata tara, iar precipitatiile isi vor face si ele aparitia in cea.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3355 seconds )