Libnet.ro
UNICEF

23:00

Roboti cu inteligenta artificiala care se pot reproduce

Playtech Playtech,
Roboti cu inteligenta artificiala care se pot reproduce

Ideea a pornit simplu de la intrebarea: De ce sa ne chinuim sa construim o masinarie imbunatatita cand unii roboti actuali deja pot face asta pentru noi? Ideea implica asa-numitul. continuă pe Playtech

VIDEO Inteligenta artificiala care photoshopeaza oameni in locul tau

Cercetatorii au creat o inteligenta artificiala cu ajutorul careia poti modifica fetele oamenilor fara sa ai nevoie de cunostinte de Photoshop. Algoritmul de inteligenta artificiala a.

VIDEO Big Mac sau Big Data? McDonald's cumpara un start-up de inteligenta artificiala

Cel mai mare lant de restaurante din lume cheltuieste peste 300 de milioane de dolari pe un start-up de inteligenta artificiala AI). Atunci cand adaugi un articol intr-un cos de cumparaturi online, algoritmii AI vor afisa ceea ce au cumparat si alti clienti impreuna cu acel produs sau alte articole pe care le-ai mai cautat, etc. Asta vrea sa faca si McDonald's cu meniul sau. Compania va folosi tehnologia pentru a sugera produse in functie de diferiti factori cum ar fi vremea: mai multa cafea in zilele reci si mai multa inghetata in zilele fierbinti).

Un al doilea candidat pentru sefia Parchetului General / Joi, ultima zi in care pot fi depuse candidaturile

Procurorul DIICOT Marian Drilea s-a inscris in cursa pentru functia de procuror general, aceasta fiind cea de-a doua candidatura pentru conducerea Parchetului General, dupa cea lui Augustin Lazar, a declarat pentru HotNews. ro ministrul Justitiei, Tudorel Toader. Joi este ultima zi in care pot fi depuse candidaturile.

HOROSCOP. Semnele diavolesti care pot fi observate la o persoana, in functie de zodie

Poporul roman este unul profund spiritual, iar in parcticile magice care l-au insotit de-a lungul veacurilor se pot remarca anumite aspecte care sunt foarte folositoare in descifrarea semenelor diavolesti ale unei.

ştiri de la Playtech

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,216 seconds )