Libnet.ro
UNICEF

14:45

La 49 de ani, Loredana Groza arata mai bine decat la 25! Patratele pe abdomen si operatii de mii de auro

Playtech Playtech,
La 49 de ani, Loredana Groza arata mai bine decat la 25! Patratele pe abdomen si operatii de mii de auro

Loredana Groza este o femeie atenta la felul cum arata, data fiind si profesia sa. Astfel, ajunsa la 49 de ani, ai putea spune ca artista arata mai bine decat la 25 de ani. La 49 de ani, Loredana Groza arata mai bine decat la 25 Loredana Groza este una dintre cele mai iubite artiste . continuă pe Playtech

Loredana Groza, de nerecunoscut la 49 de ani! Are un corp de invidiat si isi arata patratelele pe conturile de socializare

Este una dintre cele mai iubite artiste din Romania, cu o cariera de zeci de ani in spate, insa in ultimele luni Loredana Groza a ajuns de nerecunoscut. Chiar daca nu a oferit vreo informatie despre.

Cum arata Loredana Groza la 49 de ani: are un corp de invidiat si isi arata patratelele pe internet

Este una dintre cele mai iubite artiste din Romania, cu o cariera de zeci de ani in spate, insa in ultimele luni Loredana Groza a ajuns de nerecunoscut.

Eurostat: Preturile cresc accelerat in Romania. Inflatia, de trei ori mai mare decat media Uniunii Europene

Preturile au crescut in ritm accelerat in Romania, pentru a saptea luna consecutiv, inflatia atingand valori de trei ori mai mari decat media Uniunii Europene, arata datele publicate luni de Eurostat.

FOTO Luna ar aparea mai stralucitoare decat Soarele, daca ochiul uman ar putea vedea razele gama

Daca ochiul uman ar putea vedea radiatii cosmice de energie ultra-inalta numite raze gama, luna ar aparea mai stralucitoare decat soarele, au dezvaluit expertii care au analizat datele obtinute de catre Telescopul spatial Fermi al NASA.

EUROSTAT: Inflatia in Romania este de trei ori mai mare decat media europeana

Romania a avut si in luna iulie 2019 cea mai mare rata anuala a inflatiei dintre statele membre ale Uniunii Europene, cu un avans al preturilor de consum de 4,1%, in crestere fata de nivelul de 3,9% inregistrat in luna iunie, arata datele publicate, luni, de Oficiul European de Statistica Eurostat).

Inflatia in Romania, de trei ori mai mare decat media europeana

Romania a avut si in luna iulie 2019 cea mai mare rata anuala a inflatiei dintre statele membre ale .

Preturile au crescut din nou. Inflatia in Romania, de trei ori mai mare decat media europeana

Romania a avut si in luna iulie 2019 cea mai mare rata anuala a inflatiei dintre statele membre ale Uniunii Europene, cu un avans al preturilor de consum de 4,1%, in crestere fata de nivelul de 3,9%.

Halep la US Open, Tatal Simonei a vorbit despre starea ei de sanatate: Tendonul necesita repaus mai lung decat trebuie

Tatal celei mai bune jucatoare de tenis a Romaniei, Stere Halep, a vorbit despre starea de sanatate a Simonei, inainte de US Open.

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )