Libnet.ro
UNICEF

07:45

Andreea Balan nu mai suporta. Reactie dura: Au inceput mizeriile!

Playtech Playtech,
Andreea Balan nu mai suporta. Reactie dura: Au inceput mizeriile!

Dupa ce artista a trecut printr-o perioada destul de grea, are parte acum de alte probleme. Din cauza despartiri prin care a trecut, a inceput sa slabeasca foarte mult, acest lucru a venit ca un avantaj pentru firmele de medicamente pentru slabit. Andreea Balan nu mai suporta. Reactie dura Multe cantarete au devenit victime in . continuă pe Playtech

Andreea Balan, dezvaluiri halucinante despre casnicia cu George Burcea. Ce s-a intamplat, de fapt, intre ei

Andreea Balan a vorbit in noul sau vlog despre cum decurge viata fara George, dar si ce s-a intamplat, de fapt, intre ei. Acum, Andreea Balan este mama cu norma intreaga si se bucura cat mai mult de fiicele sale, pentru care, dupa cum afirma, incearca sa fie acum si mama, si tata. Andreea Balan, .

Andreea Balan, in culmea fericirii. Ce s-a intamplat la petrecerea de 1 an a Clarei FOTO

Clara, fiica cea mica a Andreei Balan, a implinit varsta de un an la data de 4 martie 2020, iar la cateva zile, mama ei i-a organizat o mare petrecere, la care au particiat nasii, dar si prieteni apropiati. Artista a publicat pe canalul sau de YouTube imagini de la ruperea turtei. Andreea Balan, in .

EXCLUSIV Necazurile se tin lant de George Burcea. Detalii halucinante despre divortul de Andreea Balan

Pandemia de coronavirus i-a dat planurile peste cap si lui George Burcea. Actorul, care in urma cu o luna a decis ca vrea sa puna punct mariajului cu Andreea Balan, nu ii merge prea bine in ultima perioada. Acesta s-a mutat din casa artistei si locuieste in casa unui prieten, insa planuia ca din banii .

Ordonanta militara. CTP, reactie dura dupa anuntul lui Raed Arafat. Sunt multi inconstienti

Cunoscutul gazetar, Cristian Tudor Popescu CTP), are o reactie inedita, dupa ce autoritatile au impus noi masuri restrictive pentru a limita raspandirea temutului coronavirus in tara noastra. Jurnalistul invinuieste Executivul ca nu a luat masuri mai dure, din teama de a nu pierde capital politic, lucru ce reprezinta o mare greseala, dupa parerea acestuia. Reactia .

ştiri de la Playtech

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2161 seconds )