Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cantareata pe care niciun roman nu o mai recunoaste! Cat de mult s-a schimbat de cand nu mai e pe scena

Playtech Playtech,
Cantareata pe care niciun roman nu o mai recunoaste! Cat de mult s-a schimbat de cand nu mai e pe scena

In urma cu ani, ea era una dintre cele mai frumoase chipuri de la A. , trupa care scotea hit dupa hit si facea furori pe scena muzicala din Romania. Astazi, artista arata complet diferit. Unde a disparut si ce face acum, aflati in randurile de mai jos. Fosta componenta a trupei A. A este de nerecunoscut . continuă pe Playtech

Cantareata care se gandeste des la suicid: Celebritatea m-a epuizat si m-a consumat

Adorata de milioane de fani si considerata una dintre cele mai mari artiste ale tuturor timpurilor. insa, in spatele zambetului, celebritatii si averii fabuloase, se ascundea o durere imensa. Cantarata a marturisit, in cadrul unei emisiuni live, ca se gandeste foarte des la suicid. De ce ar vrea cineva care, aparent, are o viata perfecta .

Tortul dietetic care ingrasa cel mai putin. Din pacate, romanii nici nu vor sa guste din el

Dulciurile sunt slabiciunea tuturor, mai ales in timpul luptei cu kilogramele in plus. Pentru porfticiosi, nutritionistii au o reteta speciala de tort dietetic. Cu toate ca ingrasa foarte putin si este usor de preparat, multi romani nu accepta nici macar sa guste din el. Reteta speciala a nutritionistilor. Cum se prepara tortul care ingrasa cel .

Siteuri de matrimoniale in Romania. Care sunt cele mai mari si care sunt gratuite

In Romania, pentru persoanele singure, matrimonialele online reprezinta un mod incitant si distractiv prin care pot cunoaste oameni cu care in viata de zi cu zi, cel mai sigur, nu s-ar conecta. Site-urile de profil sunt in numar foarte mare in prezent. Care site-uri sunt gratuite si care sunt cele mai mari site-uri de matrimoniale.

Ce salariu are un politist roman, de fapt. Cat castiga in mana, in anul 2020

S-a aflat ce salariu are un politist roman, de fapt. Tavi Pertea, un politist din Bihor, a facut un vlog pe canalul sau de YouTube in care a dezvaluit cati bani castiga, de fapt, un politist din Romania. Ca sa se vada ca nu vrea sa pacaleasca pe nimeni, politistul a prezentat chiar si fluturasii .

Care sunt cele mai populare 7 pariuri fotbal in prezent?

Ofertele de pariuri se bucura de o popularitate tot mai mare printre fanii sportului, insa cel mai m.

Leguma minune care are cele mai multe vitamine. Este mai buna pentru sanatate decat toate fructele

Exista legume despre care, pe nedrept, se vorbeste prea putin. Vitamina C este extrem de importanta pentru organismul nostru. De precizat este ca organismul nu o produce singur, ci ea trebuie luata din alimentatie. Ea este extrem de benefica pentru intarirea sistemului imunitar, a structurii osoase si ajuta la absorbtia fierului, dar da si un .

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2021 seconds )