Libnet.ro
UNICEF

16:15

Cornelia Catanga se contrazice singura. Ce face cu sotul ei, de fapt, in casa

Playtech Playtech,
Cornelia Catanga se contrazice singura. Ce face cu sotul ei, de fapt, in casa

Cornelia Catanga i-a derutat pe fani! Cunoscuta artista s-a contrazis singura in ultimele declaratii facute. inca o perioada grea s-a abatut asupra vietii sale. Ce face cu sotul ei in casa si de ce au intristat pe toata lumea cu noua veste? Cornelia Catanga, marturii triste despre viata de cuplu. Ce face cu sotul ei . continuă pe Playtech

Cornelia Catanga e plina de probleme! Ce a patit acum, dupa despartirea de Aurel Padureanu

Cantareata Cornelia Catanga e plina de probleme de cand s-a despartit de sotul ei, Aurel Padureanu. Aceasta a marturisit ca nu mai are bani din cauza pandemiei de covid-19 care a impiedicat-o sa mearga la cantari. Ghinioanele in casa Corneliei Catanga au inceput in luna aprilie, a doua de carantina dupa declansarea epidemiei de covid-19 .

Aurel Padureanu rupe tacerea despre despartire. Ce i-a facut Cornelia Catanga, de fapt

Era scandal in familia Corneliei Catanga, in iulie, in timp ce aceasta se zbatea pentru viata ei. Apropiatii nu le erau alaturi, fiul era coplesit, iar speculatiile despre starea sa de sanatate curgeau. Dupa ce cantareata si-a revenit, familia s-a destramat. Cei doi soti s-au despartit dupa o casnicie de 33 de ani. Aurel Padureanu, .

Cornelia Catanga si Aurel Padureanu nu mai formeaza un cuplu. Motivul pentru care s-au despatit dupa 33 de ani de relatie

Cornelia Catanga si Aurel Padureanu s-au despartit, la inceputul acestui an, dupa 33 de ani de relatie. Separarea s-a produs in aprile, insa vestea a fost confirmata abia sambata trecut, de catre.

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2395 seconds )