Libnet.ro
UNICEF

09:45

Cum arata noua iubita a lui Razvan Simion! A iesit cu ea la restaurantul lui Dani Otil

Playtech Playtech,
Cum arata noua iubita a lui Razvan Simion! A iesit cu ea la restaurantul lui Dani Otil

Lidia Buble e istorie! Razva Simion a inlocuit-o pe cunoscuta artista cu altcineva. Cum arata noua amoreza a matinalului si cum au fost surprinsi recent cei doi? O iesire nocturna la restaurantul lui Dani Otil i-a readus in prim-planul tabloidelor. Razvan Simion, aparitie cu iubita. Cum arata noua partenera a prezentatorului? Razvan Simion nu-si mai . continuă pe Playtech

Alin Oprea a dat declaratiile care spun totul despre noua iubita. Acum e clar ce se intampla

Anuntul divortului de Larisa, dupa 23 de ani de casnicie, a socat pe toata lumea. Mai mult, de curand, Alin Oprea a povestit totul despre noua sa iubita, singura persoana care i-a fost alaturi in toata aceasta perioada grea. Alin Oprea, declaratii despre noua iubita Dupa ce si-a acuzat sotia de infidelitate, iar copiii s-au .

Cine este noua iubita a lui Ianis Hagi. De cand sunt cei doi, de fapt, intr-o relatie

Lui Ianis Hagi ii prieste la Rangers. Astfel, romanul a dat o pasa de gol in ultima etapa din Scotia si este in turul trei preliminar din Europa League. Cine este noua iubita a lui Ianis Hagi Si asta nu e tot. Se pare ca lui Ianis Hagi ii merge bine si in viata personala.

Cine este, de fapt, noua iubita a sotului Ancai Turcasiu. Rasturnare de situatie: vestea halucinanta despre femeie

Dupa divortul de Anca Turcasiu, medicul stomatolog Cristian Georgescu pare sa fi nimerit intr-un trio amoros. Astfel ca blondina pe care acesta o saruta cu pathos zilele trecute la mall ar fi implicata intr-o relatie foarte serioasa. Cine este, de fapt, noua iubita a sotului Ancai Turcasiu Se pare ca medicul Cristian Georgescu, cel care .

ştiri de la Playtech

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,199 seconds )