Libnet.ro
UNICEF

14:00

Dramele prin care a trecut Anastasia Lazariuc. Cum arata artista la 66 de ani

Playtech Playtech,
Dramele prin care a trecut Anastasia Lazariuc. Cum arata artista la 66 de ani

Anastasia Lazariuc, ajunsa astazi la 66 de ani, este renumita atat pentru vocea ei, cat si pentru aspectul fizic atragator. Toata lumea a recunoscut ca Anastasia Lazariuc a fost una din cele mai frumoase femei din showbiz-ul romanesc, dar a mai fost recuoscuta si pentru relatia cu regretatul Mihai Constantinescu. Dramele prin care a trecut . continuă pe Playtech

Planul Guvernului e oficial: ce prevede legea prin care Romania sa evite o criza masiva

Ludovic Orban a prezentat, pe 19 martie, un plan al Guvernului prin care sa fie evitata o criza economica masiva. Pe 21 martie, ordonanta de urgenta a fost publicata, in sfarsit, in.

Reactia lui Raed Arafat, dupa ce a aparut documentul prin care izolarea la domiciliu ar deveni obligatorie in Romania

Un document potrivit caruia izolarea la domiciliu ar deveni obligatorie perinda acum in spatiul virtual. Este sau nu adevarat? Ce inseamna, de fapt, aceasta ipoteza a unei masuri exacerbate in contextul pandemiei de coronavirus in care ne aflam? UPDATE 12:00 in urma acestei scurgeri de informatii, Inspectoratul General al Politiei a sesizat DIICOT. Cei .

O femeie din Franta a fost pusa la pamant, dupa ce a refuzat sa prezinte documentul prin care isi explica iesirea in strada - VIDEO

Bilantul deceselor provocate de noul coronavirus a depasit 10. 000 de cazuri la nivel mondial. Numarul celor infectati a trecut de 245. Printul Albert de Monaco este primul sef de stat testat pozitiv cu noul coronavirus. Numerosi alti lideri politici din toata lumea avertizeaza, pe tonul cel mai grav, asupra urmarilor dezastruoase pe care le-ar putea avea pandemia.

Solutia prin care faci seara de Netflix cu prietenii tai chiar si la distanta

E o perioada in care autoritatile ti-au spus sa stai in casa si sa nu iesi decat daca e absolut necesar si bine ar fi sa respecti aceste reguli. Nu inseamna, insa, ca nu te poti.

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2036 seconds )