Libnet.ro
UNICEF

18:45

Lidia Buble incearca sa il elimine pe Razvan Simion, complet? Ce decizie radicala a luat artista

Playtech Playtech,
Lidia Buble incearca sa il elimine pe Razvan Simion, complet? Ce decizie radicala a luat artista

Unii artisti isi fac tot mai multe tatuaje, Lidia Buble vrea contrariul: sa le stearga. Astfel, artista a trecut pragul tatuatorului pentru a uita de trecut, deoarece nu se mai regaseste in desenul respectiv de pe piele. Lidia Buble incearca sa il elimine pe Razvan Simion, complet? in ultimele luni, viata Lidiei Buble s-a schimbat . continuă pe Playtech

Actorul din Prison Break care a pus ochii pe Lidia Buble! Ce mesaj i-a transmis, dupa despartirea de Razvan Simion

Lidia Buble a devenit internationala! Aceasta scoate hit dupa hit, iar medoldiile sale sunt ascultate si la radiourile din strainatate. Iata ca acum face cuceriri si in afara Romaniei, iar unul dintre cei mai cunoscuti actori din Prison Break a pus ochii pe celebra cantareta. Despre nimeni altul decat Dominic Purcell este vorba. Actorul din .

Razvan Simion ii duce dorul Lidiei Buble? Gestul facut de vedeta Antena 1 spune multe

Desi a fost vazut recent in compania unei femei, in Istanbul, la un hotel de lux, Razvan Simion pare tot mai tacut si singur, dupa cum chiar el scrie. Mesajul cu subinteles este oare pentru Lidia Buble? Razvan Simion, mesaj cu subinteles pentru Lidia Buble? Vedeta Antena 1 pare ca ii duce dorul La inceputul .

Lidia Buble, mai sexy ca niciodata. S-a pozat aproape dezbracata. Toti au ramas masca

Lidia Buble a revenit in forta, inclusiv pe retelele de socializare, dupa despartirea de Razvan Simion. Se pare ca suferinta tinerei vedete nu a fost chiar atat de mare, daca tinem cont ca, in urma cu cateva zile, a fost vazuta intr-unul din cele mai exclusiviste cluburi din Saint Tropez, dansand, razand si simtindu-se bine.

Un actor celebru din serialul Prison Break a pus ochii pe Lidia Buble. Despre cine e vorba si ce complimente i-a facut acesta cantaretei

E internationala! Lidia Buble scoate hit dupa hit, melodiile sale fiind ascultate si la radiourile din strainatate. Ei bine, iata ca acum face cuceriri si in afara Romaniei, unul dintre cei mai cunoscuti actori din Prison Break a pus ochii pe celebra noastra cantareata. Despre cine este vorba?.

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1903 seconds )