Libnet.ro
UNICEF

05:30

Maria Constantin si barbatii celebri din viata ei. Artista a recunoscut cu cine s-a iubit: Am decis sa inchei definitiv!

Playtech Playtech,
Maria Constantin si barbatii celebri din viata ei. Artista a recunoscut cu cine s-a iubit: Am decis sa inchei definitiv!

Maria Constantin nu mai are nevoie de nicio prezentare. Arata ca un fotomodel si canta ca o privighetoare, iar barbatii roiesc in jurul ei de ceva vreme, insa nu multi se pot lauda ca au cucerit-o pe superba blondina. Vedeta a ales sa vorbeasca deschis despre viata ei privata. Maria Constantin a spus cu cati . continuă pe Playtech

Gigi Marga, legenda a muzicii romanesti, a incetat din viata. La 91 de ani, artista s-a stins pe un pat de spital (GALERIE FOTO)

Gigi Marga a incetat din viata la varsta de 91 din ani. Artista s-a bucurat de un real succes in tinerete si avea foarte multi fani, insa la inmormantarea ei nu a fost prezenta decat familia.

Serafim Caiea, preotul paroh al Manastirii Negru Voda, a incetat din viata. Disparitia acestuia a indurerat Muscelul si Moldova

Staretul Manastirii Negru Voda Campulung, Serafim Caiea, a incetat din viata marti, la varsta de 42 de ani. Acesta si-a dat ultima suflare sa Bucuresti, unde fusese spitalizat de urgenta. Parintele.

O femeie insarcinata in opt luni, diagnosticata cu Covid-19, s-a stins din viata chiar in ambulanta, dupa ce a fost plimbata 13 ore de la un spital la altul

Din cauza pandemiei de coronavirus, o femeie din India care era insarcinata in opt luni si-a pierdut viata in ambulanta, dupa ce a fost plimbata 13 ore cu salvarea. Potrivit BBC, Neelam Singh a fost.

Unde va fi inmormantat George Floyd. Ultimele minute din viata barbatului au declansat proteste de amploare in SUA (VIDEO)

Moartea afro-americanului George Floyd, de 46 de ani, survenita pe 25 mai, in fata unui magazine, din cauza unei interventii brutale a politiei din Minneapolis, a starnit o puternica revolta in Statele Unite.

ştiri de la Playtech

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,212 seconds )