Libnet.ro
UNICEF

01:05

Maria Constantin, imagine emotionanta alaturi de fiul ei. Cine este tatal lui Codrin

Playtech Playtech,
Maria Constantin, imagine emotionanta alaturi de fiul ei. Cine este tatal lui Codrin

Maria Constantin se pare ca se bucura din plin de reusite pe toate plaurile. Daca pe plan profesional si amoros a iesit soarele pe strada ei, este mandra de o legatura mai stransa decat niciodata cu micutul sau. Cum s-a fotografiat artista? Maria Constantin, imagine emotionanta alaturi de copilul ei Soarele a rasarit si pe . continuă pe Playtech

Cine este baiatul de la Glovo care l-a facut pe Mihai Bendeac sa planga. Legatura teribila cu Cristi Borcea

Un angajat Glovo l-a facut pe Mihai Bendeac sa planga! Cazul baiatului l-a lasat fara cuvinte pe cunoscutul actor, care a tras imediat un semnal de alarma pe retelele de socializare, dupa ce a vazut fotografii cu acesta in timpul serviciului. Cine este tanarul si care este legatura sa cu Cristi Borcea? Baiatul de la .

Cine este urmatoarea adversara a Simonei Halep la Australian Open. Cand are loc meciul

Australian Open 2020 primul turneu de Grand Slam al anului si o competitie in care Simona Halep a ajuns pana in finala in 2018, cand a fost invinsa de Wozniacki. Cine este urmatoarea adversara a romancei si cand are loc meciul. Cine este urmatoarea adversara a Simonei Halep la Australian Open? Halep a aflat .

Cine este actorul din serialul Netflix Stranger Things care incaseaza cel mai mare salariu. Nu, nu e Eleven!

Odata cu revenirea Stranger Thingspe 4 iulie, nu ne putem abtine sa ne uitam inapoi la cat a crescut seria de la o emisiune TV web cu numere moderate pana la un fenomen international plin de suflete. Aveti nevoie de dovezi?Aruncati o privire lasalariul sezonului 3Stranger Things. Ce actor din serialul Netflix Stranger Things este .

Fostul sot al lui Teo Trandafir, nunta la indigo. Cine este actuala sotie si cand s-au casatorit FOTO

Fostul sot al lui Teo se pare ca a gasit o reteta perfecta in ceea ce priveste casatoria. Barbatul si-a refacut viata, dar a pastrat cateva detalii din mariajul precedent. Cum arata actuala sotie a sa si cum a reusit sa aiba parte de o nunta la indigo? Fostul sot al lui Teo, nunta la .

Cine este iubita lui Sorin Oprescu. Fostul edil al Capitalei, tratament special din partea Adrianei

Fostul primar al Capitalei Sorin Oprescu are o iubita mult mai tanara decat el, motiv pentru care multi il invidiaza. Adriana a fost surprinsa zilele trecute in Bucuresti, in timp ce cobora dintr-o masina de lux si se indrepta spre o cofetarie de fite. Sorin Oprescu are o iubita mult mai tanara decat el Adriana .

Cine este militarul care s-a sinucis in post, la Cluj-Napoca. Cum l-au gasit colegii

Barbatul care si-a pus capat zilelor, cand era pe post, la Cluj-Napoca, a fost descoperit de catre colegii sai. Militarul s-a sinucis intr-o garnizoana, iar identitatea sa a fost facuta publica, de catre autoritati. A fost deschisa si o ancheta in urma mortii sale, pentru a putea fi stabilit ce l-a detarminat pe militarul MApN .

Cine este Jennifer Brady, adversara Simonei Halep din turul 1 la Australian Open. Singura jucatoare care ar putea sa o elimine din turneu

Simona Halep joaca marti, 21 ianuarie, de la ora 10:00 in turul 1 la Australian open, primul Grand Slam al anului. Specialistii considera ca sportiva din Statele Unite ale Americii are mari sanse sa o elimine pe Halep, unii dintre ei mizand chiar pe victoria americancei. Jennifer Brady este adversara Simonei Halep din turul 1 .

Cine este omul cu cel mai mare salariu dintr-un Mega Image. Cat castiga si ce responsabilitati are

Mega Image este un lant de supermarketuri si magazine de proximitate din Romania, fondat in Bucuresti in 1995.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2362 seconds )