Libnet.ro
UNICEF

23:00

Umilintele la care Delia a fost supusa! A spus tot adevarul, printre siroaie de lacrimi

Playtech Playtech,
Umilintele la care Delia a fost supusa! A spus tot adevarul, printre siroaie de lacrimi

Delia a trecut prin momente cu adevarat grele in copilarie. Pe vremea cand aceasta era la gradinita, a avut parte de un tratament nepotrivit din partea educatoarelor. Umilintele la care Delia a fost supusa! Delia s-a confruntat cu probleme in copilarie. Astfel, dupa ce cunoscuta artista a vizionat filmuletul in care un tata din Bistrita-Nasaud . continuă pe Playtech

Andra Volos de la Puterea Dragostei a spus tot adevarul. Ce se intampla, de fapt, in viata sa

In urma cu ceva vreme aflam despre un nou scandal printre concurentii de la Puterea Dragostei. Cei doi, dupa multe tensiuni, au decis sa se desparta. Numai ca lucrurile nu s-au rezumat doar la atat. Andra Volos de la Puterea Dragostei a spus tot adevarul Daca in august aflam ca Andra Volos si Bogdan Mocanu .

George Burcea o acuza pe Andreea Balan. Concurentul de la Ferma a spus tot

George Burcea vine cu acuzatii dure pentru Andreea Balan. Cunoscutul actor dezvaluie parerea sa despre abordarea cantaretei privind dezvaluirea vestii ca familia Balan-Burcea nu va mai exista. George Burcea, acuzatii dure pentru Andreea Balan George Burcea revine pe micile ecrane in cadrul reality show-ului Ferma Oraseni vs. Sateni. Acesta a acceptat provocarea de a face .

Descoperire socanta in cazul fetitei de cinci ani, batuta si traumatizata de mama. Sora copilei spune tot adevarul: Este o satisfacere pentru ea

In urma cu putin timp, un material video extrem de agresiv a socat milioane de romani. in filmare, o mama isi batea si isi umilea fetita de cinci ani pentru a-i face pe plac concubinului sau. in urma publicarii imaginilor ingrozitoare, femeia a ajuns in arestul politiei, acolo unde va fi retinuta pentru 30 de .

Ladislau Boloni a fost umilit in Belgia! Motivul incredibil pentru care a fost demis dupa doar 25 de zile

Ladislau Boloni a avut cel mai scurt mandat de antrenor al carierei. A fost dat afara de Gent la doar 25 de zile de la numirea sa. Formatia sa pierduse patru din primele cinci partide de campionat. Dar cea mai mare problema a fost legata de relatia glaciara cu mare parte din jucatorii importanti din .

ştiri de la Playtech

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2051 seconds )