Libnet.ro
UNICEF

19:47

O vedeta din Romania a recunoscut public ca nu mai poate avea copii. A fost la un pas de moarte

Playtech Playtech,
O vedeta din Romania a recunoscut public ca nu mai poate avea copii. A fost la un pas de moarte

O vedeta din Romania a declarat, cu mahnire in suflet,ca nu ma poate avea copii, din cauza unor complicatii care au aparut. Desprecine este vorba? O artista din Romania nu mai poate avea copii Este vorba despre Deea Maxer, sotia lui Dinu Maxer, ei doi fiind unul din cele mai frumoase cupluri din cele cate . continuă pe Playtech

Ce se intampla cu Monica Gabor in SUA, dupa casatoria cu Mr. Pink. De ce nu mai poate veni in Romania

A curs multa cerneala, de-a lungul timpului, despre Monica Gabor, inca de pe vremea cand era maritata cu Irinel Columbeanu. Acum, se pare ca tinerei ii merge din ce in ce mai bine. Se afla in America, alaturi de noul iubit, Mr. Pink. Ce se intampla cu Monica Gabor in SUA, dupa casatoria cu Mr.

Eclipsa de luna, 10 ianuarie 2020. Se poate vedea din Romania Ce trebuie sa faci

O luna plina care coincide cu o eclipsa lunara penumbrala va aparea pe cer vineri, 10 ianuari. Va fi vizibila pe teritoriul Romaniei. Aceasta va putea fi observata pe tot parcursul desfasurarii. Telespectatorii vor putea urmari evenimentul online prin transmisiuni in direct. Eclipsa de luna, 10 ianuarie 2020 O eclipsa lunara penumbrala este aceea unde .

Ce a patit un manelist celebru din Romania, dupa ce a incercat sa mituiasca un politist. Ce facuse cu bolidul de 200.000 de euro

Un manelist risca sa ajunga in spatele gratiilor, dupa ce a incercat sa mituiasca un politist. Este vorba despre Tanca Uraganul, pe numele adevarat Andrei Velcu. Artistul din Ploiesti a fost surprins de omul legii in timp ce efectua o manevra neregulamentara. in plus, acesta nu avea asigurare. Un manelist celebru a incercat sa mituiasca .

Rivaldo: Barcelona nu mai poate sa continue sa doarma la meciurile importante

Rivaldo, fostul jucator al Barcelonei, a criticat evolutia echipei lui Ernesto Valverde, dupa infrangerea suferita in fata celor de la Atletico Madrid, scor 2-3, in semifinalele Supercupei Europei. Barcelona nu mai poate sa continue sa doarma la meciurile importante. Este frustrant, a spus brazilianul.

VEZI cu cat iti VA CRESTE PENSIA in functie de ANUL in care te-ai pensionat! BANI MAI MULTI pentru pensionarii din ROMANIA!

Vesti bune pentru pensionarii din Romania! REPEDE CLICK AICI - POZE EXPLICITE SI NECENZURATE CU ANDREEA BERECLEANU GOALA PUSCA iN CADA! GALERIE FOTO INTERZISA MINORILOR) Pensiile vor creste de la 1.

De ce a plecat, de fapt, Tataee de la B.U.G. Mafia in Spania. Ce se intampla cu copiii lui Vlad Irimia, la doi ani dupa mutarea din Romania

Tataee de la B. Mafia a dezvaluit motivele pentru care a plecat din Romania, dar si cum i s-a schimbat viata in cei doi ani de cand e departe de tara natala. Cantaretul a facut aceasta schimbare uriasa alaturi de familia lui, odata ce au decis sa se mute in Spania. Anuntul a venit chiar .

Actrita din Romania care l-a ispitit pe Jude Law in The Young Pope

Frumoasa Madalina Bellariu Ion este actrita din Romania care a jucat la Bollywood, in Italia, dar si in celebrul serial The Young Pope, alaturi de Jude Law. Iar, in curand, o vom putea vedea intr-un serial romanesc.

Gospodariile din Romania si-au majorat veniturile cu 9,4% in al treilea trimestru al anului trecut

Veniturile totale ale gospodariilor din Romania au crescut, in al treilea trimestru al anului trecut, cu 9,4% fata de aceeasi perioada a anului anterior, pana la 4. 872 1020 euro) pe luna, iar cheltuielile s-au majorat cu 8%, la 4. 202 lei 880 euro), arata datele publicate, vineri, de Institutul National de Statistica INS), potrivit News. ro.

Citu: Decizia Exxon de a pleca din Romania nu ne bucura; acest Guvern a venit prea tarziu pentru interesele Exxon

Guvernul PNL a venit prea tarziu pentru interesele ExxonMobil, care erau deja pe punct de plecare, iar decizia acestora de a pleca din Romania nu ne bucura, a declarat marti seara ministrul Finantelor, Florin Citu, potrivit Agerpres.

OANA LIS A PIERDUT lupta! Nu se mai poate face nimic! VIOREL LIS, in lacrimi! (FOTO)

Vedetele sunt disperate dupa perioada sarbatorilor de iarna. Oana Lis recunoaste ca a pierdut lupta cu cantarul si ca are nevoie de ajutor, ca sa scape de colacei. Asa se face ca vedeta s-a apucat.

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:47

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2147 seconds )