Libnet.ro
UNICEF

01:05

Vesti noi pentru Irina Loghin dupa ce a luat COVID-19. Ce veste a primit pentru duminica

Playtech Playtech,
Vesti noi pentru Irina Loghin dupa ce a luat COVID-19. Ce veste a primit pentru duminica

Dupa ce a experienta cu COVID-19, Irina Loghin se intoarce pe scena cu mult curaj. Solista de muzica populara va canta duminica la un cunoscut domeniu turistic din muntii Buzaului. Vesti noi pentru Irina Loghin dupa a luat COVID-19 Regina muzicii populare romanesti, Irina Loghin va canta aer liber. Asa cum artista si-a dorit, spatiul . continuă pe Playtech

Vesti proaste pentru Gabi Tamas dupa operatia suferita. Verdictul crunt al medicilor

In cadrul partidei Aerostar Bacau Universitatea Cluj, scor 0-1, fotbalistul a suferit o accidentare destul de serioasa. Cand a ajuns la spital, medicii i-au dat un verdict crunt: avea nevoie de interventie chirurgicala. Acum, vin mai multe esti proaste pentru Gabi Tamas dupa operatia suferita. Vesti proaste pentru Gabi Tamas dupa operatia suferita Fotbalistul .

Vesti bune pentru toti elevii din Romania! Monica Anisie a facut anuntul inaintea inceperii scolii

Scoala chiar incepe dupa reguli noi. Desi cele mai multe dintre ele sunt incomode si, in general, anul 2020-2021 a inceput cu incertitudini, temeri si lipsuri, se anunta o raza de soare. Ministrul Educatiei, Monica Anisie, a anuntat ca transportul public va fi gratuit pentru toti elevii. Anuntul ministrului Monica Anisie, inainte inceperii scolii: transportul .

Ludovic Orban, anuntul momentului despre starea de alerta. Vesti bune pentru romani!

Ludovic Orban, premierul Romaniei, a faut anuntul momentului despre starea de alerta. Astfel, Guvernul urmeaza sa discute luni, 14 septembrie, prelungirea acesteia, inclusiv masurile sanitare pentru alegerile locale si reducerea unor anumite restrictii. Ludovic Orban, anuntul momentului despre starea de alerta. Vesti bune pentru romani! Ludovic Orban a facut anuntul momentului depsre prelungirea starii de .

Vesti bune pentru toti romanii din diaspora! Klaus Iohannis a facut anuntul mult asteptat

Klaus Iohannis a promulgat, miercuri, o noua lege pentru romanii din diaspora. Ce se intampla cu cetatenii Romaniei care locuiesc in alte tari?! Cum vor vota romanii din diaspora la alegerile parlamentare Pe 6 decembrie, sunt programate alegerile parlamentare, iar votul romanilor care locuiesc in alte tari a fost intotdeauna unul extrem de important. Din .

Ce se intampla cand vorbesti in soapta, de fapt. Vesti bune pentru cei care se tem de covid-19

Apar tot mai multe cercetari stiintifice menite sa diminueze raspandirea noului cornavirus. Una dintre ele se refera la reducerea cu 6 decibeli a nivelului vorbirii intr-o camera. Ce se intampla cand vorbesti in soapta, de fapt O reducere cu 6 decibeli a nivelului mediu de vorbire poate avea acelasi efect ca dublarea ventilatiei unei camere.

Vesti bune pentru Gigi Becali, de la Guvern. Anuntul mult asteptat de patronul FCSB

Vesti bune pentru Gigi Becali, de la Guvernul Romaniei. FCSB va putea juca pe Stadionul Arcul de Triumf, anunta ministrul Ionut Stroe. Din partea Ministerului Tineretului si Sportului MTS), FCSB are unda.

EXCLUSIV Vesti proaste pentru fanii fotbalului. Dr. Catalin Apostolescu: in acest caz, nu se vor redeschide stadioanele

Guvernul Romaniei are in vedere redeschiderea stadioanelor pentru suporteri, in conditii speciale, potrivit lui Ionut Stroe, ministrul Tineretului si Sportului. Verdictul va fi comunicatabia la inceputul.

Donald Trump a fost nominalizat pentru a doua oara la Premiul Nobel pentru Pace 2021, dupa acordul intre Serbia si Kosovo. Ar putea deveni al 5-lea presedinte american din istorie care castiga distinctia

Donald Trump, presedintele SUA, a primit o doua nominalizare la Premiul Nobel pentru Pace 2021, dupa ce a contribuit la perfectarea acordului pentru normalizarea relatiilor economice intre Serbia si Kosovo, la doar.

SUA: Pentru prima oara dupa anii 80, vanzarile de viniluri le-au depasit pe cele de CD-uri

Discurile de vinil s-au vandut mai bine decat CD-urile pentru prima oara din anii 80 si pana acum, potrivit asociatiei americane a producatorilor de muzica RIIA), scrie Guardian.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2023 seconds )